GaborSzakacs

15 ruhaköltemény a 2018-as álomesküvőhöz

2017. június 01. - gaborszakacs

Úgy tűnik, hogy Viktor Horsting és Rolf Snoeren legjobb üzleti döntése volt, amikor a Viktor & Rolf divatház tavaly ősszel piacra dobta első menyasszonyi ruháit. Megrendeléseik és eladásaik azóta az egekbe szöktek. A 2018-as tavaszi Bridal Collection is az előző szezonban jól bevált sablont alkalmazza, a két tervező egyszerű, művészi és ellenállhatatlanul romantikus sziluettekbe bújtatja a boldog arákat. 

1_95.jpg

Egy igazán virágzó üzletágnak bizonyult a Viktor & Rolf tavaly őszi debütálása az esküvői piacon. A márka névadói és egyben tervezői, Viktor Horsting és Rolf Snoeren trükkös ruhákkal készülnek a 2018-as tavaszi szezon potenciális menyasszonyainak. A legjobb minőségű anyagokat avantgárd megjelenéssel keltik életre úgy, hogy közben egyszerű, művészi és egyedi végeredménnyel lepjék meg vásárlóikat. Tökéletes szimmetriákkal és mérnöki precizitású aszimmentriákkal dolgoznak, kedvelik a romantikus díszítéseket, ruhakölteményeik mégsem túlzóak. A kézzel készített virágok, 3D-s applikációk szinte minden kreációjukon felbukkannak, emellett megjelennek a flitterek, a selyem- és bársonyszalagok is. A letisztult, átlátható vonalvezetés rafinált váll- és hátmegoldásokkal válik érdekessé, izgalmassá. A tavalyi év nagy szenzációja, a nadrágos menyasszony a 2018-as esztendőben is helyet követel magának a katalógusokban, ám a klasszikus hercegnő vagy sellő fazonú ruhák kedvelői lehetnek igazán elégedettek Viktor & Rolf kollekciója láttán. A rétegezett tüllöket vízesésre emlékeztető, lágy fodrokban, a vállpánt nélküli darabokat pedig lépcsőzetes kialakítással alkották meg. Az álomruha mellé már csak valami kék, valami régi, valami kölcsön kell és máris készen áll a menyasszony a boldogító igen kimondására. Na, persze egy szerelmes vőlegény sem árt a tökéletes frigyhez!

Photos: Viktor & Rolf Bridal Spring 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9512556915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása