GaborSzakacs

Vera Wang merész menyasszonyi ruhái

2023. március 31. - gaborszakacs

Vera Wang bemutatta a 2023-as HAUTE Wedding kollekcióját. A világszerte ismert amerikai márka olyan esküvői ruhadarabokat sorakoztatott fel, amelyek önmagukban is különleges esztétikai élményt nyújtanak. A lenyűgöző kínálat a modern luxus és a klasszikus menyasszonyi megjelenés találkozásában kelt életre. Minden egyes alkotás - az haute couture magas minőségét és kézműves értékeit szem előtt tartva - Vera Wang egyedi és merész stílusát jeleníti meg.

13_492.jpg

A Vera Wang divatház bemutatta a 2023-as Haute Wedding kollekcióját, amely a márkára jellemző művészi szabadságot, na meg az haute couture magas minőségét és annak kézműves értékeit szem előtt tartva jött létre. Egyszerre kifinomult és ízléses, merész és kissé szürreális esküvői gyűjteményt láthatunk, minden kétséget kizáróan a szezon legkiválóbb darabjai sorakoztak fel.

Mint minden Vera Wang design, ez a kollekció is időtlen és egyedi, a klasszikus ruhakészítési hagyományok tiszteletben tartásával jött létre. A meglepő szabásvonalak és a kézi hímzések teszik izgalmassá és lenyűgözővé ezt a sorozatot, miközben minden egyes ruhakölteményből árad a modern elegancia és a luxus. Ha alaposabban szemügyre vesszük az egyes kreációkat, akkor megállapíthatjuk, hogy ezek a textilalkotások önmagukban is valódi esztétikai élményt nyújtanak.

A kollekcióban olyan megoldások bukkantak fel, mint az empire szabásvonal, a hercegnő fazon vagy a Watteau-hát. Nem kérdés, hogy a klasszikus hófehér menyasszonyi ruha már régen eltűnt a kortárs divatból. Vera Wang a színes esküvői ruhák első számú nagykövete, ebben a szezonban elefántcsont, bézs és halvány rózsaszín árnyalatokkal dolgozott a designer.

A lehengerlő tülltengerben az apró részletek nagyon fontosan. Wang rengeteg kézzel hímzett üveggyöngyöt használt, ezek egy csipetnyi fényt és ünnepi eleganciát hoznak a modern formavilágba. Izgalmasak a hát-és nyakkivágások, a kézzel hímzett míderek, a gazdagon redőzött szoknyák, a 3D-s selyemorganza virágok és persze az újragondolt fátyolként szolgálatot teljesítő fejdíszek. Biztos vagyok benne, hogy a kortárs hercegnők és a modern istennők Vera Wang egyik kreációjában mondják ki a boldogító igent. 

A kollekcióhoz tartozó kisfilmet itt tudjátok megnézni:

Fotók: Vera Wang HAUTE Wedding 2023 Collection Lookbook / Vera Wang Official

Videó: Vera Wang HAUTE Wedding 2023 Collection / Vera Wang Official Youtube Channel

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1018083564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása