GaborSzakacs

A tökéletes esküvői ruha nyomában

2017. február 26. - gaborszakacs

Minden menyasszony szépséges hercegnő szeretne lenni élete nagy napján, amikor kimondja a boldogító igent álmai férfijának. Ehhez pedig elengedhetetlen egy mesterien szabott, rafinált vonalvezetésű, mégis klasszikusan elegáns esküvői ruha. A Viktor & Rolf divatház Bridal Fall 2017 kollekciója az idei tavasz aráinak kínál mesés inspirációt.

1_72.jpg

A Viktor & Rolf márka egy teljes esküvői kollekcióval debütált a divathéten. Viktor Horsting és Rolf Snoeren kifogástalan kivitelezésű ruháival a 2017-ben oltár elé vonuló menyasszonyok minden igényét kielégíti: a klasszikus hercegnő fazontól az empire szabásig, a sellő fazonon át az A-vonalú ruhakölteményekig igencsak széles a választék a Bridal Fall 2017 gyűjteményben. A modern, egyedi megjelenés híveinek az év újdonsága a nadrágos esküvői szett, ami egy-egy különleges kalappal társítva maradandó élményt nyújthat. A szupertrendi menyasszonyoknak idén bármi megengedett, így ők akár aszimmetrikus ruhát és vállról leomló köpenyt is kérhetnek a Viktor & Rolf divatháztól. Akik mégis a hagyományos ruhaköltemények mellett teszik le a voksukat, azok is bátran válogathatnak a tervezőpáros hófehér sorozatából. A finom tüllök, a fénylő szaténok és a legmagasabb minőségű selymek nőies, buja dekoltázsokkal ellátott kreációkban kelnek életre, a vállpánt nélküli darabok pedig végtelenül romantikus virágdíszítésekkel válhatnak a nagy nap fénypontjává. A bátran újító designerek a megszokott fátylakat sikkes fejdíszekké alakították át, ezzel bámulatos tehetséggel összekapcsolták a múlt és a jövő viseletét. Hölgyeim, irányzatok jönnek-mennek, a tökéletes esküvői ruha hossza és stílusa évről évre változik, ám a herceg fehér lovon és a mindent elsöprő szerelem soha nem megy ki a divatból.

Photos: Viktor & Rolf Bridal Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7512273983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása