GaborSzakacs

Tamara Ralph virágos és gyöngyös páncélruhái

2024. január 15. - gaborszakacs

A magabiztos, kecses, ugyanakkor roppant erős nő ihlette Tamara Ralph 2023-as ősz-téli couture kollekcióját. Az ausztrál születésű divattervező textilvirágokból, kristályokból és gyöngyökből alkotott páncélruhái a mesterségbeli tudásról, rettenthetetlen kreativitásról és az időtlen luxusról mesélnek.

100_87.jpg

Tamara Ralph nevét az elkötelezett divatrajongók a 2010-ben alapított Ralph & Russo formációból ismerhetik. Az ausztráliai Sydney-ben született divattervező egyike annak a három női kreatív igazgatónak világszerte, akit a The Chambre Syndicale De La Haute Couture jogosultnak ítélt arra, hogy a párizsi Haute Couture Fashion Weeken bemutatkozhasson. A neve alatt létrehozott couture márkája a határtalan kreativitásról és a költői kifinomultságról tesz tanúbizonyságot.

Tamara Ralph 2023-as ősz-téli kollekciója magában hordozza azt a mesterségbeli tudást és tapasztalatot, na meg a saját családjából hozott többgenerációs savoir-faire múltat, amelyek az időtlen luxust megtestesítik. A nőiességben rejlő erő megnyilvánulása a páncélszerű sziluettekben köszön vissza. Ralph múzsája az a magabiztos, kecses, ugyanakkor roppant erős nő, aki képes szembenézni bármilyen akadállyal. 

Az izgalmas szabászati megoldások, a meghökkentő volumenek, a drámai ívek, a 3D-s textilvirágok, a legyezőre és pávatollakra emlékeztető ékszerszerű részletek, a gazdag díszítések mind-mind Tamara Ralph jövőjének merész és dinamikus interpretációi. Imádnivalóak a halvány pasztellszínek, a finom redők, na meg a nőiesség felbátorodott érzését és a rejtett erőt szimbolizáló ellentétek. Akár a mágnes, egyszerre vonz és taszít, egyszerre ölel át és távolságot tart. Tamara Ralph a lenyűgöző ruhakölteményein keresztül egy olyan világot hozott létre, amelyben létezni vágyott. Csodálatos!

A Tamara Ralph Fall 2023 Couture kollekció sziluettjei

Fotók: Tamara Ralph Fall 2023 Couture / Tamara Ralph Official 

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9218301441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása