GaborSzakacs

Ragadd meg a luxus lényegét!

2021. szeptember 03. - gaborszakacs

Pazar anyagok, izgalmas szabásvonalak és lenyűgöző formavilág jellemzi az Ashi Studio 2021-es őszi haute couture kollekcióját. A klasszikus elegancia és a kifinomult részletek találkozásából született ruhaköltemények titka csupán ennyi: egyszerűen nagyszerűek!

1_437.jpg

"A luxus nem a szegénység ellentéte, hanem az ízléstelenségé" - állította a francia divat első számú ikonja, Coco Chanel. Minden bizonnyal ezt az elvet tartotta szem előtt Mohammed Ashi szaúd-arábiai születésű Párizsban alkotó divattervező is, amikor megalkotta a 2021-es őszi haute couture kollekcióját.

Pazar anyagok, éles vonalak, bonyolult részletek és klasszikus elegancia jellemzi a felsorakozó nagyszerű darabokat. Időtlen és kortalan design, amely a fényről, a tisztaságról és a pozitivitásról mesél. A megszámlálhatatlan réteg textília és a drámai volumen között megbújik némi titok. És persze ott van a titokzatos aurájú nő, akinek személyisége kiegészíti a ruhák szépségét. Ettől lesz az összkép egyszerűen tökéletes. 

Ragadd meg a luxus lényegét és gyönyörködj az Ashi Studio kollekciójában!

Fotók: Ashi Studio Fall 2021 Couture / Ashi Studio Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr916678490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása