GaborSzakacs

Levelek az előkelő ruhaköltemények világából

2019. április 08. - gaborszakacs

Időtlen elegancia és klasszikus vonalvezetés egy modern és drámai kollekcióban. A mesés ruhakölteményeiről elhíresült Ashi Studio a párizsi divathéten mutatta be lélegzetelállító darabjait, amelyek egy szempillantás alatt bezsebelték a szakma és a rajongók elismerését. Mohammed Ashi szaúd-arábiai születésű libanoni székhelyű divattervező feltűnő kreációi izgalmas formavilággal, csodás hímzésekkel és kézi gyöngyözésekkel teszi feledhetetlenné a luxussal átitatott stílusos megjelenést.

letoltes_2.jpg

A GaborSzakacs Blog rendszeres olvasói jól ismerhetik a tehetséges libanoni tervezők munkáit. Elie Saab, Zuhair Murad, Reem Acra, Tony Ward és Krikor Jabotian mellett újabb és újabb designerek hódítják meg a piacot. A 2019-es tavaszi haute couture divathét egyik csúcspontja Mohammed Ashi kollekciójának bemutatója lett, amelynek a párizsi Ritz Carlton adott helyet. Az impozáns előtér és a magával ragadó gyertyafényes hangulatvilágítás a legemlékezetesebb fashion show-t kínálta a meghívott vendégek számára. A pompás ruhaköltemények a misztikus Kelet varázslatát és a modern francia eleganciát kínálták fel ezüsttálcán. A prezentáció egyetlen kifogásolható momentuma az előkelő csarnok roppant magas és meredek lépcsősora lett, ami igazi kihívást jelentett a modelleknek.

Az Ashi Studio márka már 2007 óta ontja a szebbnél szebb ruhákat a párizsi divathétre. Leginkább az előkelő ruhaköltemények és a lehengerlően izgalmas luxusdarabok területén hódít, az haute couture bemutatók állandó résztvevője. Mohammed Ashi designer könnyen felismerhető formavilággal és díszítési technikákkal dolgozik, az időtlen elegancia és a modern öltözködési szokások égisze alatt készíti el ruháit. Jellemzője az egyedi szabással, a feltűnő váll- és dekoltázsrészekkel, a drámai szoknyákkal és a grandiózus hullámvonalakkal ellátott sziluett, amit aprólékos kézi hímzésekkel és gyöngyözésekkel tesz feledhetetlenné. A 2019-es tavaszi couture gyűjtemény is ezt a jól ismert utat járja be úgy, hogy közben hordhatóvá teszi a magas szintű művészetet.

Az aktuális kollekció a “Letters From Margaret” címet kapta. Színes és izgalmas jelenetek, mesélő levelek egy stílusos és kifinomult ízlésű nő ruhatárából. Ashi könnyed, ám mérnöki precizitással létrehozott alakzatai és nőies szabásvonalai egy-egy nagyvonalú szettben keltek életre. Lágy taftokat, fénylő szaténokat és izgalmasan áttetsző organzákat használt, a díszítésekben ezúttal a tollakat és a flittereket részesítette előnyben. Bámulatos fodrokkal és leomló hullámokkal tette a megjelenést igazán előkelővé. A hangulatot mesés Bvlgari ékszerekkel fokozta. A csodás sorozatot elnézve nem is csoda, ha a legnagyobb sztárok - Beyoncé, Cardi B, Rita Ora, Heidi Klum, Nicole Scherzinger, Pryanka Chopra és Deepika Padukone - válogatnak az Ashi Studio szalonjából egy-egy vörös szőnyeges eseményre. Hölgyeim, íme a tökéletes ihletforrás a tavaszi szezonra!

Az Ashi Studio 2019-es tavaszi haute couture kollekciója maga a megtestesült drámai megjelenés

Photos: Ashi Studio Official Site

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8114588822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása