GaborSzakacs

Egy cseppnyi luxus és más semmi

2021. február 08. - gaborszakacs

Ragadd meg a luxus lényegét! Talán ez lehet az Ashi Studio 2021-es tavaszi kollekciójának első számú üzenete. A párizsi székhelyű márka legfrissebb couture darabjait átjárja a kifinomult elegancia varázslata, a határozott szabásvonalak mellett kiemelt szerepet kaptak a részletgazdag kézi kidolgozások is. Íme, a divattörténet klasszikusai újratöltve!

14_340.jpg

A Kelet Párizsa. Egykor ezzel a hangzatos névvel illették Bejrútot. A város sokszínűsége és a divat iránti elkötelezett rajongása a mai napig töretlen, a libanoni couture a világ élvonalába tartozik. Ebből a régióból indult hódító útjára az Ashi Studio története a kifinomult francia elegancia és a Közel-Kelet pompás találkozásából 2007-ben. A szaúd-arábiai születésű Mohammed Ashi designer és csapata nem a stílust és ízlést diktálunk elv alapján dolgoznak, hanem a vásárlóikat egy olyan mesevilágba repítik, ahol a megjelenés tökéletes összhangban van a személyiséggel. Minden couture alkotás a belső én külső vetülete, így minden ruha egy láthatatlan páncélként, súlytalanul öleli körül a testet.

Merész vagy túlzó darabokról beszélünk? Semmiképpen sem! A párizsi székhelyű Ashi Studio 2021-es tavaszi couture ruhakölteményeiben az időtlen eleganciát és a modern öltözködési szokásokat vegyíti némi romantikával. Középpontjában a vágyak és azok textíliába való leképeződése áll. Az olykor mértani pontossággal illeszkedő különféle formák és textúrák hihetetlennek tűnő egyensúlyt és harmóniát hoznak létre. Az könnyen felismerhető, egyedi szabásvonalai különleges váll- és dekoltázsrészekkel, hatalmas szoknyákkal és lélegzetelállító uszályokkal válnak feledhetetlenné. Aprólékos hímzéseivel, gyöngyözéseivel és 3D-s virágapplikációval hordhatóvá teszi a coutue magas szintű művészetét. Kontrasztos, színes, nőies és friss, szinte észrevétlenül suttogja, hogy az ízléses megjelenés maga a nagybetűs LUXUS.

Ashi Studio Spring 2021 Couture kollekció a divathéten mutatkozott be

Fotók: Ashi Studio Spring 2021 Couture Lookbook

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7216420364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása