GaborSzakacs

A nyári szezon legszebb szandáljai

2021. június 08. - gaborszakacs

A szikrázó napsugarak előcsalogatták a szekrények mélyéről a nyitottabb cipőket, a szandálokat és a kényelmes papucsokat. A nyár beköszöntével sokan fejvesztve rohannak a kedvenc cipőboltjukba, hogy felvásárolják az idény legmenőbb darabjait. A következő összeállításban megcsodálhatjátok a 2021-es év legszebb designer szandáljait.

jchoo4.jpg

1. Jimmy Choo

Május végén nyílt meg a budapesti Andrássy úton a Jimmy Choo első magyarországi üzlete, ezzel pedig sok-sok fashionista álma vált valóra. Nemcsak álomszép cipellőket, hanem sálakat, napszemüvegeket és táskákat is értékesítenek az új cipőparadicsomban. A luxus kimaxolása, hogy akár a monogramod is felkerülhet a kiválasztott cipőd talpára vagy az új Jimmy Choo táskádra. Wow!

2021-ben a világhírű cipőbirodalom kreatív igazgatója, Sandra Choi felelős a magas minőségű, elegáns topánkákért. Idén nyáron a rafinált pántok, a kristály-és gyöngydíszítés és az ívelt sarkak hódítanak. Persze, a csúcsdarabok idén is a szupermagas sarokkal ellátott bőrszandálok. Nézzétek csak!

2. Christian Louboutin

Amikor az olasz temperamentum és a francia sikk találkozik egy designer alkotásban. Talán így lehetne a legjobban leírni Christian Louboutin művészetét. Igen, ez a szintű cipőalkotás már művészet! A jellegzetes piros talppal ellátott szandálok az idei nyáron változatos sarokmagassággal és sarokvastagsággal kerültek a Louboutin üzletek polcaira. A klasszikus bőrszandik mellett sikkesek a selyem vagy szatén pántokkal készült darabok, amelyek a mediterrán luxus szinonimái is lehetnének. Mennyei!

„Utálnám, ha valaki ránézne a cipőimre és azt mondaná: „Ó te jó ég, de kényelmesnek tűnnek!” – Christian Louboutin

3. Manolo Blahnik

Ha én cipő lehetnék, egészen biztos, hogy Manolo Blahnik lennék. Mert Blahnik neve fogalom a kortárs divatban. Mert ő az a designer, akit a Szex és New York című sorozat cipőmániás főszereplője, Carrie Bradshaw tett világhírűvé. Azóta a földkerekség minden szegletében nők milliói rajongva imádják Blahnik szebbnél szebb alkotásait, a legismertebb stílusikonok pedig Blahnikot hordanak, köztük Sarah Jessica Parker, Anna Wintour, Beyoncé, Rihanna, Iman vagy éppen Victoria Beckham.

A 2021-es kreációk is a márkára jellemző kifinomultságot és nőiességet hozzák. A legfinomabb anyagokat használja, imádja a sokpántos megoldásokat és a klasszikus ívű sarkakat. Az utánozhatatlan Blahnik-hatás ebben a szezonban is a visszafogott eleganciában lakozik.

„Férfiak mondták nekem, hogy megmentettem a házasságukat. Mindez egy vagyonba kerülő cipőkbe került nekik, de ez még így is olcsóbb, mint egy válás. Szóval, amint látjátok: hasznosnak érzem magam.” – Manolo Blahnik

4. Giuseppe Zanotti

A vörös szőnyeges események első számú sztárja Giuseppe Zanotti. A világszerte ismert cipőtervező fekete-fehér vagy éppen fémes csillogású, sokpántos, olykor-olykor kristályokkal díszített szandáljai a modern luxus megtestesítői. A kecses sarkak mellé dögös aranyláncokat, bőrből, szaténból és bársonyból készített pántokat társít, ezzel is a szuperelegáns megjelenést fokozza. Nem kérdés, Zanotti mesés szandáljai láttán még a divatszkeptikusok lélegzete is eláll.

5. Zuhair Murad

Bár a libanoni divattervező, Zuhair Murad az haute couture ruhakölteményeknek köszönheti hírnevét, mostanában egyre többször látni saját tervezésű táskákat, öveket és cipőket is a kollekciójában. 2021-ben a klasszikusan elegáns, kifinomult ívű bokapántos szandálokkal válik teljessé a Murad-megjelenés. A visszafogott színeit csak imádni lehet!

6. Saint Laurent

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve. A patinás francia divatház, a Saint Laurent kínálatában élénk színekben pompázó szandálok sorakoznak fel, hogy stílusossá tegyék a idei nyarunkat. Finom tollakkal és romantikus virágokkal díszített kortalan szépségek, időtlen klasszikusok, nosztalgikus topánkák érkeztek az üzletek polcaira. Egyenesen Párizsból.

„Mindig szinte teljesen ugyanazt a történetet mondom el. Nagyon kedvelem a klasszikus stílus határozottságát, egyszerűségét és szépségét. Ám az ötleteim olykor inkább a barokkos, szokatlan formák irányába terelnek." – Yves Saint Laurent

Fotók: Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Saint Laurent, Zuhair Murad

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6016583114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása