GaborSzakacs

Jimmy Choo mesés topánkái

2016. április 25. - gaborszakacs

New Yorktól Londonig, Párizstól Tokióig nők millióinak szívét ejti rabul Jimmy Choo. A világhírű designer nem az ellenállhatatlan humorával vagy bugyiszaggatóan sármos mosolyával, hanem mesés cipellőivel hódít. Legyen szó klasszikus eleganciáról vagy egyedi díszítésű lábbeliről, Jimmy Choo-nál megtalálod azt, amire vágysz. Hölgyeim, a követező összeállításban elhoztam azt a 25 pár cipőt és szandált, ami nélkül lehet élni, de nem érdemes!

pump_anoukmwp_050403_anglepair.jpg

2016-ban is óriási népszerűségnek örvendnek a konzervatív vonalvezetésű, 8-12 centis sarkakkal ellátott cipők. Aki a visszafogottabb darabokat részesíti előnyben, annak készültek a piros és fekete, illetve a metálkékben tündöklő, klasszikus topánkák. A bevállalósabbak akár a csipkével, kristályokkal vagy gyöngyökkel díszített Jimmy Choo lábbelit is választhatják egy sorsdöntő randira, egy nagyszerű partira vagy csak úgy, feldobva a hétköznapokat.

pumps_arisxu_crystal_extrashot.jpg

Az igazi stíluskirálynőknek: Hamupipőke báli cipellője

Futurisztikus darabok a 2016-os kollekcióból

Sandra Choi, a Jimmy Choo cipőbirodalom kreatív tervezője a napsütést, a boldogságot, a pozitív energiákat és egy leheletnyi futurisztikus hangulatot sűrített az idei nyárra szánt kollekciójába. A ragyogó sárga bőrpántok a természetet, a hideg, fémes elemek pedig az ultramodern jövőt szimbolizálják. A stílusos, magabiztos, nagyvárosi nők nem győznek betelni a cipőtervező különleges kreációival. Amerika, Európa és Ázsia már Jimmy Choo lábai előtt hever!

pump_duty100gup_007308_side.jpg

Az ikonikus darab újraértelmezve. Ezt a fazont Carrie Bradshaw is imádta a Szex és New York című sorozatban

Van az a szandál, amiért eladnád a lelkedet az ördögnek? A kifinomult, szexi, ízléses és egyben drámai hatású szandálok soha nem mennek ki a divatból. A 2016-os tavasz és nyári szezonban a nőies, romantikus darabok mellett helyet kaptak a vastagabb sarkú, bokapántos fazonok is, amelyek akár egy irodai megjelenést is kiválóan feldobhatnak. A különcséget a flitteres, kristályokkal kirakott darabok mellett a rojtos és strucctollakkal ellátott alkotások hozzák el. Te melyiket választanád?

Photos: Jimmy Choo Online

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr598662760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása