GaborSzakacs

Hamupipőke elveszett cipellői

2015. február 05. - gaborszakacs

Most nem fogunk kitérni a királyfi- bál- lépcső- szurok esetre és a mostoha körülmények között élő kislány megpróbáltatásainak mélylélektani eredményeit sem vesszük górcső alá. Ehelyett összeállítottam Nektek egy csodás katalógust, amelyből napjaink Hamupipőkéi is szívesen válogatnának. És ha éjfélt üt az óra, ezekben a darabokban nem kell elszaladni a kiszemelt herceg elől!

Jimmy Choo. Amikor kimondom ezt a nevet, biztos vagyok benne, sokatoknak összerándul a gyomra és halkan mantrázni kezditek: akarom, akarom, akarom! A csajos filmek és sorozatok egyik legnagyobb "sztárja" elképesztő lábbelikkel lepte meg rajongóit 2015-ben. Íme!

151arihlo_aloemix_anglepair.jpg

A maláj designer a legfinomabb bőrök mellett szívesen használja a csipkét és a selymet is. A platform a múlté, a formavilág visszatér a klasszikusabb, elegáns vonalvezetéshez és sarokmagassághoz. Sokan azonban nem szeretik vagy nem tudják hordani a magasabb sarkú modelleket. Őket sem hagyta cserben Jimmy Choo.

Nincs nyár szandál nélkül! Az elefántcsont színű, az aranypántos és a zebracsíkos szandálok ígérkeznek a legmenőbb daraboknak. Érdemes megfigyelni, hogy mindegyik topánka bokapántos, tartása van, így nem fárad el benne hamar a lábad. Ez az igazi luxus: tetszetős és még hordható is!

Csendben megjegyezném, hogy aki egy ilyen kreációban szeretne hódítani, annak bizony elég mélyre kell nyúlnia a pénztárcájában. De egy Jimmy Choo az Jimmy Choo! Te melyiket választanád?

Photo: Jimmy Choo Online

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr847143813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása