GaborSzakacs

Louboutin cipők nápolyi módra

2016. szeptember 19. - gaborszakacs

A forró nyári napok elmúltával egy stílusos cipőkollekcióval rukkolt elő Christian Louboutin. A világhírű designer ezúttal a férfiaknak kedveskedett nápolyi ihletésű, Les Napolitains névre keresztelt gyűjteményével. A népszerűsítő kampányhoz készült hangulatos fotósorozatot most Ti is megcsodálhatjátok.

4_37.jpg

1_38.jpg2_36.jpg

Christian Louboutin az utószezonra egy színes, vagány, bevállalós kollekcióval lepte meg az egyedi cipőkért rajongó urakat. A legfinomabb bőrökből készült klasszikus és a feltűnő mintázatú, sportos darabok tökéletesen igazodnak a stílusos olasz férfiak öltözködési szokásaihoz. Louboutin a technikai virtuozitás és a hagyományos elemek ötvözeteként keltette életre lábbelijeit, ezzel egyúttal legmélyebb tiszteletét is kifejezi a kézműves olasz design előtt.

A nápolyi napfénnyel átitatott cipőket a kényelem és a luxus járja át, a merészség és a temperamentum pedig egyedivé és teljessé teszi őket. Les Napolitains néven futó kollekció modelljeit a festői szépségű Amalfi és Capri partjainál, illetve a mesés Ischia és Procida városában örökítették meg. Úgy tűnik, idén a stílusos lábak a tengerparton is Louboutin cipőkben járnak!

3_35.jpg5_35.jpg6_35.jpg7_31.jpg

Photos: Christian Louboutin Online

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4911717323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása