GaborSzakacs

Mesés ruhaparádé a boldogító igen kimondására

2021. február 01. - gaborszakacs

A klasszikus elegancia a merész újításokkal keveredik Naeem Khan legújabb kollekciójában. A világhírű divattervező 2020-as ősz-téli esküvői darabjai a romantikus hercegnői szettektől a dögös-rojtos minidresszeken át az ultramodern vonalvezetésű nadrágos összeállításokig sorakoznak fel. Bizony, egy teljes menyasszonyi ruhatár készült erre a szezonra, benne az alkalomhoz illő öltözettel a próbavacsorára, a templomi szertartásra, a hajnalig tartó mulatozásra és a másnapi villásreggelire.

1_396.jpg

A menyasszonyi ruhák világa minden ismert divattervező számára a bemutató fináléját, ami egyben a romantikus álmok megvalósítását jelenti. Az esküvői ruhák piacán Naeem Khan neve nem ismeretlen, hiszen szezonról szezonra elhozza a bonyolult szabászati és díszítési újításokat, kreációi nemcsak a boldogító igen kimondásakor, hanem más elegáns események alkalmával is viselhetővé válnak. A Naeem Khan-menyasszony a 2020-as ősz-téli időszakban is tisztában van a testi adottságaival, elbűvölően gyönyörű, merész, nyitott az újításokra. Imádja az aprólékos kézi hímzéseket, a 3D-s virágapplikációkat, a gyöngyözéseket, a kristály-és tolldíszítéseket, szívesen választ vízesésként leomló tüllfátylat, rojtos minidresszt vagy akár nadrágos sziluettet is a nagy napra.

Khan az 1970-es évek szuperdögös öltözködési stílusát hozta vissza, szabásvonalai a test kecses íveit követik, rafinált nyak-és dekoltázsrészeket alkalmaz. Nem riad meg attól sem, ha tetőtől talpig csipkébe vagy flitteres textíliába kell bújtatnia a menyasszonyt, kivitelezése pedig az ismert couture márkák minőségével vetekszik. Kollekciójában a kényelmes és látványos megjelenésre helyezi a hangsúlyt, friss és viselhető szettekkel kedveskedik a szezon aráinak. Naeem Khan egészen izgalmas újítása, hogy egy teljes ruhatárat készített a menyasszonyok számára, amelyből kedvére választhat a próbavacsorára, a templomi szertartásra, a hajnalig tartó mulatozásra, de még a másnapi villásreggelihez is megfelelő öltözetet talál. Hölgyeim, a tökéletes sziluett kiválasztásában már csak ez egyéni ízlés és a vőlegény pénztárcája szabhat határt!

Fotók: Naeem Khan Bridal Fall 2020 Lookbook

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8316392100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása