GaborSzakacs

15 szupermenő és stílusos esküvői ruhaköltemény

2018. október 26. - gaborszakacs

Hímzett míderekkel, gyöngyös minidresszekkel és végtelen csipketengerrel hódítja meg a modern menyasszonyokat Naeem Khan. A világhírű tervező 2019-es őszi esküvői kollekciójában felbukkannak a klasszikusnak számító hercegnő fazonok, a szexi kezeslábasok és a csillogó partiszettek is. Hölgyeim, íme a tökéletes inspiráció a boldogító igen első, második... vagy sokadik kimondásához!1_237.jpg

Miután hosszas keresgélés és számtalan csalódást követően sikerült becserkészni azt a bizonyos szőke herceget azon a bizonyos fehér lovon, egy sokkal nehezebb feladat vár a boldogságtól sugárzó menyasszonyokra, ez pedig a megfelelő esküvői ruha kiválasztása. Roppant nagy kihívás, ugyanis a kiszemelt darabnak tökéletesen passzolnia kell az ara testalkatához, magasságához, szem- és hajszínéhez, na meg az egyéniségéhez. Napjainkban a kínálat annyira gazdag, hogy csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt az álmok megvalósításában. Sokan úgy vélik, hogy minden kislány varázslatosan szép hercegnő vagy éppen mesebeli királykisasszony szeretne lenni élete nagy napján, ám amire felnőtt nővé cseperednek ezek a lánykák, arra a valóság sokszor lerombolja a romantikus vágyakat. Többségük néhány ruhapróba után megvásárol egy, kettő, esetleg három ruhakölteményt, hogy a nagy nap minden pillanatában elragadóan stílusosnak tűnjön.

Naeem Khan 2019-es őszi menyasszonyi kollekcióját a próbavacsora dögös szettjétől a templomban viselt uszályos kreáción át az esküvői partin való megjelenésig sorakoztatja fel. A gyöngyös kezeslábasok, a flitteres koktélruhák kiválóan működnek a hímzett míderek és az uszályos sziluettek társaságában. Khan nem feledkezett meg a klasszikus vonalak kedvelőiről sem, így gyűjteményében találkozhatunk hólabda formájú szoknyákkal és mesés csipkeszegéllyel díszített fátylakkal is. Kedveli a vállpánt nélküli darabokat, a vízesésként leomló tüllöket és a drámai vállrészeket, a végtelen virágtengerben pedig olykor-olykor megcsillan néhány apró kristály vagy egy-egy fényes öv. Naeem Khan mesterien bánik a textúrákkal, az áttetsző textíliákat puffos ujjakkal ellenpontozza, így teszi feledhetetlenné ruháinak viselőit. Bizony-bizony, a szupermenő kreációkban pompázó nagyvárosi stílusikon menyasszonyok életük legromantikusabb pillanatában az álmaikat megvalósító, boldog kislányokká válnak. A tökhintó és a felreppenő száz fehér galamb itt már csak ráadás lehet. 

a_1.jpg

Nemcsak az oltár előtt, hanem a vörös szőnyeges eseményeken is megállják a helyüket Naeem Khan legújabb kreációi

Photos: Naeem Khan Fall 2019 Bridal Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5914322831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása