GaborSzakacs

Virágos vágyak Naeem Khan kifutóján

2016. január 26. - gaborszakacs

Virágmintás kaftánjaival és mesés ruháival minden nő szívét megdobogtatja Naeem Khan. Az indiai származású amerikai designer 2016-os pre-fall kollekciójával a varázslatos Kelet titokzatos világába kalauzolja el a divat szerelmeseit.

naeem-khan-pre-fall-2016-lookbook-02.jpg

Naeem Khan a díjátadó szezon első számú nyertese lehet, ha az ismert színésznők leleményes stylistjai az ő gyűjteményéből válogatják ki ügyfeleik sziluettjeit. Kétség sem fér hozzá, hogy a világhírű divattervező nemcsak a legnagyobb sztárokat szeretné öltöztetni, hanem a kifinomult stílusú, hétköznapi nőket is. Ehhez bizony a kiváló marketingfogások mellett olyan rafinériákra is szüksége van, mint az egyedi mintázat, a felismerhető szabásvonalak és az exkluzív anyagok használata.

A 2016-os őszi kollekciót Khan a keleti ihletésű, gyöngyös-virágos estélyiknek áldozta. A lenyűgöző esésű, hímzett kaftánok alatt különleges ruhák bújnak meg, amelyek egy elegánsabb koktélpartin vagy akár egy vörös szőnyeges eseményen is megengedettek. Naeem Khan nem titkolt szándéka, hogy a közel-keleti piacot is meghódítsa. Nem lesz nehéz dolga, ugyanis - a lézervágással készült, virágokkal ékesített - kreációi a legfinomabb selymekből készültek, emellett kerülik a hivalkodó dekoltázst, a combközépig érő slicceket, mégis figyelemfelkeltőek. A ruhaköltemények vörös, pávakék és mentazöld színekben ejtik rabul a stílusos hölgyek szívét és kedveseik pénztárcáját.

Photos: Dario Catellani / Courtesy of Naeem Khan

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr978220310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása