GaborSzakacs

Elbűvölő esküvői ruhaköltemények

2017. szeptember 04. - gaborszakacs

Nincs is annál szebb pillanat egy nő életében, amikor boldogságtól ragyogó arccal igent mondhat szerelmének az oltár előtt. Ehhez pedig elengedhetetlen egy olyan esküvői ruha, ami feledhetetlenné teszi a nagy napot. Lehet ez egy modern szabású vagy egy vintage hangulatú, rövid vagy hosszú, sellő vagy éppen hercegnő fazonú darab, a lényeg, hogy tökéletesen mutasson benne az ara. A világhírű divattervező, Naeem Khan 2017-es őszi menyasszonyi kollekciójával ezeket az eltérő igényeket igyekszik kielégíteni. A most következő összeállításból garantáltan mindenki megtalálja a számára legkedvesebb kreációt.

1_71.jpg

Őszintén megmondom, hogy én még nem találkoztam olyan nővel, aki kislányként ne álmodozott volna egy végtelenül romantikus esküvőről, egy lenyűgöző fehér ruháról és a kimondhatatlanul jóképű vőlegényről. Az igények és a vágyak szinte minden esetben eltérőek, de a cél ugyanaz: egy önfeledt és feledhetetlen nap, ami csak az ifjú párról szól. Ezt a pillanatot próbálja tökéletessé tenni Naeem Khan, aki 2017-es őszi menyasszonyi kollekciójának inspirációját a világ számos pontjáról gyűjtötte össze. Elképesztő spanyol fejdíszeket kombinált olasz szabásvonalakkal, kelet-európai és orosz népviseleti elemekkel, emellett a vintage magával ragadó jegyeit is beillesztette a gazdag gyűjteményébe. Kelet és nyugat találkozása a hagyománytisztelő, ugyanakkor modern esküvői viseletekkel.

Naeem Khan 2017-ben megalkotta a nemzetközi menyasszony képét. Egy olyan kifinomult egyéniségét, aki esküvői ruhájának virágos applikációit és lenyűgöző fejdíszeit a mediterrán régió gazdag formavilágából kölcsönzi, tradicionális orosz elemekkel érdekesebbé teszi, a letűnt korok rojtos-hímzett textíliáival pedig stílust ad a megjelenésének. Akik nem kedvelik a díszítéseket, azoknak a test vonalát követő, egyszerűbb vonalvezetésű ruhakölteményeket ajánlja Khan. A tervező ebben a szezonban imádja a vállról lehulló palástokat, a végtelenül hosszú fátylakat, a fémes flittereket, a gyöngyözést, a csipkét és a makramét is. Nem rejti el a gyönyörű dekoltázsokat sem, ám kínosan ügyel arra, hogy közben ízléses maradjon. Határozott és szexis, buja és decens egyszerre. A kollekció fináléjában Naeem Khan a dédi megsárgult esküvői fotójának hangulatát idézi meg kanárisárga kreációjával, amit feltűnő virágos fejdísszel, karakteres vállrésszel és gazdag virágos rátéttel tett emlékezetessé. Hölgyeim, készen állnak egy romantikus őszi esküvőre?

20_24.jpg21_15.jpg

Photos: Naeem Khan Bridal Fall 2017

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4012273825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása