GaborSzakacs

Rocker csajok az oltár előtt

2018. augusztus 08. - gaborszakacs

Vagány kezeslábasokkal és elképesztő hímzésekkel mutatta be a 2019-es tavaszi esküvői kollekcióját Naeem Khan. Az ismert divattervező a klasszikus szabásvonalakat és a hercegnős megjelenést hátrahagyva egy feltűnő gyűjteménnyel bizonyítja be, hogy az egyéniség sokkal erősebb mindenféle divatirányzatnál. A rózsaszín lányregények ideje lejárt, mert itt vannak a vintage ihletésű, csipkés-rojtos ruhakölteményekbe bújtatott dögös rockmacák. 

1_214.jpg

Egy romantikus naplementében a sziklaszirten álló kápolnában vagy egy mesés tengerparton kimondani a boldogító igent feledhetetlen élmény. Ám nem mindenki vágyik a habkönnyű tündérmesék rózsaszín giccsparádéjára. Nekik készített egy igazán belevaló és dögös esküvői kollekciót Naeem Khan. Nélkülözve a királylányos vonalat, a méretes gömbszoknyákat és az arisztokratikus megjelenés hamis illúzióit, a vörös szőnyeges partik pop- és rockdíváinak fényárban úszó szettjeit hozta el. Csupa kristály és flitter, csipke és hímzés az 1920-as és 30-as évek ikonikus vintage stílusával fűszerezve. Az art deco jegyek jól megférnek a tollak és a feltupírozott hajkoronák társaságában, a modern palástok és uszályok pedig kiemelik a menyasszonyok egyéniségét. A szexi minidresszek izgalmas arany-ezüst rojtokat kaptak, az év szenzációjának számító kezeslábasok pedig szupermenő hatást keltenek. A hagyományos esküvői sziluettek nélkülözése semmit sem von le a felsorakoztatott darabok nőiességéből, sőt egy bujább, modernebb és élettel telibb irányba tereli a kötött szertartások tradícióit. Miért állnál be a sorba, ha te egy lázadó és forróvérű csaj vagy és nem egy vattacukorba csomagolt porcelánbaba?  

Photos: Naeem Khan Spring 2019 Bridal Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4514158755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása