GaborSzakacs

Végtelen vágyak vonzásában

2017. június 29. - gaborszakacs

Egy fergeteges divattörténeti esszenciával ajándékozott meg bennünket Naeem Khan. Az ismert designer 2018-as tavaszi esküvői kollekciójában Coco Chanel ikonikus gyöngysorai, Elie Saab mesés csipkéi, Alexander McQueen vagány stílusa és Vera Wang lélegzetelállító menyasszonyai találkoztak. Egy magával ragadó gyűjtemény, amely a textíliába zárt álmokat kelti életre.

1_101.jpg

Amíg egyes divattervezők behódolnak az aktuális öltözködési irányzatoknak és ellentmondás nélkül kiszolgálják a vásárlói igényeket, addig mások a művészi önkifejezés szabászati újításain törik a fejüket. Az aprólékos díszítéseiről és színes hímzéseiről ismert Naeem Khan azoknak a nőknek készít ruhákat, akik határozott egyéniségükkel szeretnek kitűnni a tömegből. Azoknak a kifinomult ízlésű lányoknak és asszonyoknak, akik megélik nőiességük minden pillanatát, elegáns és vonzó kisugárzásukat kitűnően tudják kamatoztatni. Tele vannak álmokkal és vágyakkal, nekik egy kis romantikáért sem kell a szomszédba menniük.

Naeem Khan 2018-as tavaszi menyasszonyi kollekciójával a tervező indiai gyökerei és a mesés Kelet hagyományokkal teli világa előtt tiszteleg. A számtalan tradicionális elemet felvonultató gyűjteménye a modern szabásvonalak segítségével az egyedi megjelenést hivatott képviselni. Karcsú ruhakölteményeit - az isteni Coco Chanelt idéző - hófehér gyöngysorokkal és feltűnő strucctollakkal emelte ki a szürke hétköznapokból, az A-vonalú kreációit pedig finom hímzésekkel és tengernyi virágdíszítéssel tette igazán emlékezetessé. Kristályokkal és gyöngyökkel kirakott kezeslábasai a filmcsillagok vörös szőnyeges sziluettjeit is túlszárnyalja. Lenyűgöző szettjeihez díszes orrkarikát - itt köszön vissza az indiai származás -, egyedi tiarákat és klasszikus tüll fátylakat ajánl. Khan nem elégszik meg a jóval, a tökéletesre törekszik. Egy olyan világot teremt menyasszonyainak, ahol az oltárhoz vezető út csupa meglepetéssel, végtelen boldogsággal és stílusos megjelenéssel van kikövezve.

Photos: Naeem Khan Bridal Spring 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1012624703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása