GaborSzakacs

Naeem Khan stílusos menyasszonyai

2016. május 07. - gaborszakacs

A hagyományos megjelenést kedvelő és a legfrissebb trendeket követő menyasszonyoknak kedveskedett 2017-es esküvői kollekciójával Naeem Khan. Az indiai származású designer tavaszi gyűjteménye a különleges hímzések, a szexi csipkék, a finom tüllök és a végtelenül romantikus virágdíszítések varázslatos világába repítenek bennünket. Tökéletes darabok a boldogító igen kimondásához!

17.jpg

A hagyományos indiai viseletek modern feldolgozását mutatta be Naeem Khan. A hazája előtt tisztelettel adózó divattervező 2017-es tavaszi esküvői kollekciójában a keleti kultúra ruháinak vonalvezetését, mesés motívumait és gazdag díszítéseit használta fel. Kiváló érzékkel kombinálta a különböző textúrákat, a könnyű anyagokat mesterien kidolgozott hímzésekkel, látványos csipkedíszítésekkel, tengernyi virágapplikációval és feltűnő ékszerekkel tette egyedivé. Nem riadt meg a színektől sem, a fehér mellett felbukkant az elefántcsont, a rózsaszín, a kék, a lila, az ezüst, sőt még a fekete is. Ruhakölteményei roppant nőiesek, kiemelik a keskeny derekat, a mellet pedig formásabbnak mutatják. Khan ruhái a modern menyasszonyoknak készültek, akik a klasszikus fazonok mellett nem riadnak meg a friss, formabontó sziluettektől sem, csipkenadrágos-tunikás összeállításai maradandó megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. A Nagy Nap akkor marad feledhetetlen, ha a menyasszony ruhája minden részletében tökéletes!

Photos: Dan Lecca / Vogue

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr568668852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása