GaborSzakacs

A Jennifer Lopez inspirálta Versace kollekció

2019. október 04. - gaborszakacs

Vannak ruhák, amelyeket soha nem felejtünk el. Akár a magas művészi színvonalon való kivitelezésük, akár a páratlan esztétikai élményük vagy éppen a viselőik ellenállhatatlan kisugárzása miatt. Jennifer Lopez a 2000-es Grammy-gálán valósággal sokkolta a nagyvilágot egy szupermélyen dekoltált, zöld kreációban, amely a 2020-as tavaszi Versace kollekció fő inspirációját adta. Dzsungelminták, merész vonalvezetések és elképesztő színek a Milan Fashion Week kifutóján. Jah, és JLo személyesen!

200_1.jpg

jlo_2000.jpg

Íme, az ikonikus Versace kreáció, amelyet a 2000-es Grammy-gálán viselt Jennifer Lopez. Nem csalás, nem ámítás, a szettje mindössze egy aprócska fehérneműből és a köldöke alatt összetűzött dzsungelmintás textíliából állt. A meglepően merész és igencsak sokat mutató ruha valósággal felrobbantotta a világsajtót, napokig cikkeztek róla. Nem kérdés, hogy ez a megosztó sziluett egy szempillantás alatt bevonult a divattörténet emblematikus ruhái közé. Köszönet a tervezőnek, Donatella Versacénak és persze JLo-nak, hogy tudta viselni ezt a különleges dresszt.

Ki hitte volna, hogy a Milan Fashion Week legnagyobb szenzációjával ismét a Versace-ház fog előrukkolni. Legutóbb Gianni Versace halálának 20. évfordulóján volt ekkora őrület a divathéten, amikor a tragikusan elhunyt tervező húga, Donatella összetrombitálta a testvére ikonikus modelljeit és újra kifutóra vitte a márka legendás sziluettjeit. Ebben a szezonban nem más, mint korunk egyik legnagyobb popdívája, Jennifer Lopez sétált végig a Versace show fináléjában egy olyan merészen kivágott ruhában, amihez hasonlót a 2000-es Grammy-gálán viselt Puff Daddy oldalán a vörös szőnyegen. JLo szereplésének apropója nagyon egyszerű, Donatella Versace ehhez a különleges ruhadarabhoz nyúlt vissza és ennek hatására építette fel a teljes 2020-as tavaszi ready-to-wear kollekcióját. Az énekesnő bevállalósan szexi és szuperdögös stílusa pedig minden szettben visszaköszönt. 

Donatella Versace egy roppant okos nő és igazán tehetséges üzletasszony, ugyanis soha nem bízza a véletlenre a sikert. Mindig a legkiválóbb szakemberekkel dolgozik, bemutatói hatalmas sajtóvisszhangot kapnak és a vendéglistáján csupa-csupa A-listás hírességek szerepelnek. Ezúttal JLo felbukkanása a milánói divathéten őrült hangulatba hozta nemcsak a rajongókat, hanem a show meghívott vendégeit is. Mindenki felállva videózta a kerek idomairól ismert sztárt, ahogyan sokat mutató ruhájában végigsétált a széksorok között. Az Instagram pillanatok alatt tele lett a szereplésével. Donatella persze már dörzsölheti a tenyerét, mivel az ikonikus 2000-es ruha most elérhetővé válik a nagyközönség számára is, ami egészen biztosan az egekbe repíti a Versace eladási mutatóit.

Minden kétséget kizáróan a 2020-as tavaszi Versace kollekció egy élettel teli, színes, energikus és látványos sorozat lett. A Versace névhez hűen tele túlzásokkal, feltűnő díszítésekkel, visszanyúlva a 80-as és 90-es évek öltözködési stílusához. Szuperszűk szoknyák, különleges dekoltázsok, dzsungelmintás nyomatok, éles kontrasztok és izgalmas ellentétpárok sorakoztak fel. Donatella bevetette a fekete-arany izgalmas párosát és az aszimmetrikus vonalakat, emellett hozza a jellegzetesen széles vállakat, a feliratos pólókat és a hatalmas napszemüvegeket is. Csupa fény és ragyogás, tele flitterrel, élénk virágapplikációval és fémes sarkú csizmákkal, szandálokkal. A stílusos és felvilágosult, erős és független nő képét idézte meg, aki a 90-es évek szexuális forradalmában tudatára ébredt annak, hogy ő igenis képes meghódítani a világot. A határozottság és a jövőbe tekintő látásmód valósággal sugárzik minden darabjáról. Jennifer Lopez személyében pedig a sikeres és ultradögös nő ideáját adta hozzá mindehhez. Egy korszakokon átívelő, kortalan és innovatív kollekciót kaptunk, amellyel méltó módon lépünk át a 2020-as évek első tavaszába.

A Versace 2020-as tavaszi kollekciója a Milan Fashion Weeken

Versace show fináléjában kifutóra lépett Jennifer Lopez is

23_98.jpg

24_88.jpg

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com

Megtalálsz a közösségi oldalakon is. Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6515171152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása