GaborSzakacs

Kifogástalan szettek a Dolce & Gabbana kifutóján

2024. június 22. - gaborszakacs

Egy sallangok nélküli, könnyed és elegáns kollekcióval jelentkezett a Dolce & Gabbana. A világhírű olasz divatház a 2025-ös tavasz-nyári menswear gyűjteményében az 1950-es évek stílusában szabott öltönyöket, rafiából és szalmából szőtt ingeket, magas derekú nadrágokat és puha bőrtáskákat sorakoztatott fel. A Domenico Dolce és Stefano Gabbana megidézte a méltán híres olasz kézműves hagyományokat, a hamisítatlan itáliai szenvedélyt és a kifogástalan megjelenésű macsók ruhatárát.

400_35.jpg

A Dolce & Gabbana 2025-ös tavasz-nyári férfiruha-kollekciója egy valódi mesterkurzus az olasz stílusból. Domenico Dolce és Stefano Gabbana az "Italian Beauty"-nek, azaz "Olasz szépség"-nek keresztelt ruhasorozata az olasz kézműves hagyományokat, a hamisítatlan itáliai szenvedélyt, a kifogástalan megjelenésű, magabiztos és önbizalommal teli macsók ruhatárát mutatja be.

A milánói divathét látványos fashion show-jának gerincét az izgalmas ingek adták. Dolce és Gabbana természetes rafiából horgolt, szalmából szőtt és puha bőrből szabott ingeket vitt kifutóra, amelyeket gyakran magas derekú nadrágokkal és anyagában, színében harmonizáló cipőkkel társított a tervezőpáros. A teljes kollekció alaphangja a szellős és könnyed elegancián nyugszik. A könnyedség minden egyes szettben hozta a jól ismert olasz szellemiséget, ami szerint a jó és a rossz időkben is kényelmes, stílusos megjelenést láthatunk az olasz pasikon. 

A Dolce & Gabbana megmutatta, hogy az öltöny soha nem lesz avítt és nem megy ki a divatból.  Az 1950-es éveket idéző törtfehér, sötétzöld, bordó, na meg szicíliai fekete árnyalatú szövetekből készített, hanyag eleganciát mutató összeállításokon keresve sem találunk hibát. A nyárias, csíkos pólóingek, az ujjatlan pulóverek és a kötött mellények igazán maivá teszik a megjelenést, a látványos korallhímzések pedig egy cseppnyi couture minőséget visznek az utcai viseletek világába. Minden look természetes egyszerűségre törekszik, gördülékeny, önazonos és hordható. Itt nincs semmi parádé vagy felesleges sallang, minden a Dolce & Gabbana tartós kiválóságára emlékeztet. Ritkán mondok ilyet: ennek a kollekciónak minden egyes darabját elfogadnám a saját ruhatáramba.

A Dolce & Gabbana Spring-Summer 2025 Menswear kollekció további szettjeit az alábbi képre kattintva tudjátok megtekinteni:

Fotók:  GQ / Isidore Montag / Gorunway.com / Vogue

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr518431619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása