GaborSzakacs

Extravagáns elegancia a Dolce & Gabbana kifutóján

2018. január 15. - gaborszakacs

King's Angels néven mutatta be a férfiaknak szánt 2018-as őszi-téli kollekcióját a Dolce & Gabbana. A világhírű milánói márka a tőle megszokott tradicionális olasz megjelenést ötvözte a barokk kor előkelő jegyeivel, amelyekhez ezúttal mesés textíliákat, finom szőrméket és látványos felvarrókat társított. Káprázatos öltönyei és szemet gyönyörködtető zakói az év legmenőbb gyűjteményeként vonulnak be a divattörténelembe. Domenico Dolce és Stefano Gabbana megmutatta, hogyan lehet egy férfi megjelenése exkluzív, egyedi és ellenállhatatlan. Nézzétek csak!

1_146.jpg

Királyok és angyalok, selymek és brokátok lenyűgöző sorozataként kelt életre az elmúlt hétvégén a Dolce & Gabbana 2018-as őszi-téli férfi kollekciója. A milánói bemutató széksorai csordulásig megteltek, hogy kíváncsi nézők élőben láthassák Domenico Dolce és Stefano Gabbana szebbnél szebb összeállításait. Hogy az élmény még maradandóbb legyen, a tervezőpáros felvonultatta korunk legismertebb modelljeit, Jon Snow, Roberto Rossellini, Christian Combs, Austin Mahone és Cameron Dallas is felbukkant a kifutón. A sármos pillantások csak fokozták a barokkos túlzásokkal operáló brokátok és selymek eleganciáját, a szőrméknek karaktert adtak, a színes gettószerkókat pedig élettel töltötték meg. A minden darabjában ízig-végig olasz, kissé gengszetes-maffiózós összeállítások sorozatát kézi hímzésű, aranytól csillogó frakkokkal nyitotta meg Dolce és Gabbana. Szettjeiket fekete kalapokkal, jaquard nadrágokkal, virágos bomber dzsekikkel, klasszikusnak számító DG és Szűzanya felvarrókkal, hímzett angyalokkal és súlyos koronákkal egészítették ki. Az első pillantásra káosznak vagy túlzásnak ható darabok minden egyes részlete a kifinomultságot, gazdag díszítései pedig a letűnt korok arisztokratikus megjelenését sugározták. A bársony pulóverek és brokát öltönyök jól megfértek egymás mellett a színes zoknikkal, a szaggatott farmerekkel és a flitteres kiegészítőkkel. Előkelő kékek és feketék, harsogó zöldek és lilák, virító pinkek és vörösek tették szemet gyönyörködtetővé a márka karakteres és extravagáns összeállításait. A hamisítatlan olasz bemutató modelljei Rihanna ismert slágereire lepték el a kifutót, a bemutató utolsó harmadában egy arany-fekete öltönyben és hímzett orrú cipőben Maluma élő fellépése fokozta a hangulatot. Uraim, aki imádja a pompát és a csillogást, alkalmi megjelenésében nem rest elrugaszkodni a farmer-póló egyszerű valóságától, az nyugodtan térjen be ebben a szezonban a Dolce & Gabbana valamelyik üzeltébe vagy online shopjába, mert örömét leli az alábbi kreációk valamelyikében. Engem meggyőztek és titeket?

Pompás darabok a Dolce & Gabbana Fall 2018 Menswear kollekció bemutatóján

Photos: Indigital

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1313574353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária HenGau 2018.01.16. 22:34:04

Van köztük néhány igen jó.
süti beállítások módosítása