GaborSzakacs

Azok a stílusos olasz férfiak!

2016. július 06. - gaborszakacs

A Dolce & Gabbana világhírű tervezőpárosa a tavaszi divathét után sem ült ölbe tett kézzel, azonnal nekilátott a 2017-es férfi kollekció összeállításának. Domenico Dolce és Stefano Gabbana különleges gyűjteményét az olasz temperamentum, az amerikai jazz és Afrika lenyűgöző színvilága inspirálta. Stílusos, férfias és kellőképpen laza. Uraim, kell ennél több a következő évre?

1_17.jpg

Presley Gerber nyitotta a Dolce & Gabbana Spring 2017 Menswear bemutatóját

Az amerikai jazz klubok hangulatát idézte meg a Dolce & Gabbana Spring 2017 Menswear milánói show-ja. A ritmusos zenére megkomponált bemutató a sikkes olasz férfit hozta el egy bohém környezetben. A pálmafákkal díszített kifutóra elsőként Cindy Crawford fia, Presley Gerber lépett egy szűk, fekete öltönyben, majd a New York-i jazz együttes vérpezsdítő dallamaira sorra érkeztek a különleges összeállításokat prezentáló modellek. A szaxofon és gitár printekkel ellátott felsőket bokavillantó nadrágokkal párosította Domenico Dolce és Stefano Gabbana, az arany jacquard kabátokat és fényes szmokingokat a szesztilalom zűrös éveit idéző csíkos öltönyök követték.

A dél-olaszok harsány, túláradó mentalitása, a jellegzetesen színes, hangos kavalkádja minden egyes kreációban fellelhető. A tarka dzsekik mellett az oversize pólók, a leopárd- és tigrismintás darabok, no és a hangszeres nyomatokkal feldobott zakók egy friss, üde, élettel teli férfi ruhatárában jól megférnek egymás mellett. Domenico és Stefano a kiegészítőikben is a túlzásokat részesíti előnyben, a mintás boom box táskák, a méretes fejhallgatók és a telefonokhoz készített, vidám tartozékok sem maradhattak ki a Dolce & Gabbana legújabb bemutatójából. Itália lehengerlő macsói mellett az amerikai kosarasok laza stílusa is felbukkant, az Alta Moda vonal folytatásaként az arab világ póló-kaftán hibridjei is szerepet kaptak. A finom anyagok, a mesteri szabásvonalak pedig feltűnő mintázatú cipőkben léptek az olasz stílus végtelen kifutójára.

33.jpg

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr578821834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása