GaborSzakacs

Klasszikus és szexi darabok Oscar de la Renta kifutóján

2019. szeptember 24. - gaborszakacs

Vibrálóan üde, szexi és igazán kényelmes darabokkal készül a 2020-as tavaszi szezonra az Oscar de la Renta. A világhírű márka Laura Kim és Fernando Garcia vezetésével ezúttal egy modern és romantikus kollekcióval rukkolt elő, amelyben a ready-to-wear vonalat a szupernőies megjelenéssel ötvözték. Könnyű sifonok, színes selymek és lenyűgöző csipkék a New York Fashion Week kifutójáról.

2_312.jpg

Oscar de la Renta neve mindig is garancia volt az igényes és minőségi öltözködésre. Nem véletlen, hogy a Vogue nagyasszonya, Anna Wintour és a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker is lelkes rajongója volt. De la Renta maga volt a megtestesült sikk és elegancia. A művész halála után tanítványai és hűséges munkatársai, Laura Kim és Fernando Garcia vették át a hátrahagyott divatbirodalom kreatív igazgatói székét. Egy másfajta, modernebb, kevésbé nagyvonalú és romantikus irányba kezdték el terelni a márkát, ám a 2020 ready-to-wear kollekció bemutatóján végre megvillantották a Mester életfilozófiáját. Könnyed, stílusos és szupernőies ruhakölteményeket vittek kifutóra, ezzel pedig a New York Fashion Week emlékezetes eseményévé emelték az Oscar de la Renta show-t.

Nem, egyszerűen nem, nem lehet elfogultság nélkül beszélni az Oscar de la Renta ruhakölteményeiről. Kövezzetek meg, vállalom. Elképesztő szabásvonalakkal, csodás anyagokkal és lenyűgöző díszítési technikákkal dolgoznak a márka szorgos szabászai, varrónői és hímzői. Amikor testközelbe kerülsz egy OdlR ruhával, akkor egyfajta földöntúli boldogság, egy kellemes bizsergés fut végig az egész testeden. Mennyi munka, kitartás, hit, alázat és érzelem van ezekbe a kreációkba beleszőve, szavakkal nagyon nehéz leírni, az élmény egyszerre magával ragadó és felemelő. Sok-sok év után a 2020-as tavaszi ready-to-wear gyűjtemény láttán jött vissza újra ez az érzés. Igen, újra bekapcsolt a WOW-faktor, Mr. de la Renta szellemisége valósággal körbeöleli a sorozatot. 

Fernando Garcia és Laura Kim számtalan utazása során - az Instagramon minden lépésük nyomon követhető - gyűjtötték össze azokat a színeket, mintákat és hangulatokat, amelyekkel most egy különös egységben hódítják meg a világot. India varázslata, Marokkó színei, Spanyolország szenvedélye, na és a Mester szülőhazájának, a  Dominikai Köztársaságnak a magával ragadó lüktetése elevenedett meg a divathéten. A libbenő kaftánok és a nude árnyalatú maxiruhák uralták a látványt, a szupernőies sifon minidresszek és a csipkével díszített szexi öltözetek pedig emlékezetessé tették a show-t. Kim és Garcia tűpontos arányokat mutattak be, villantanak, ahol kell, elfednek, ahol szükséges. Imádják a 3D-s virágdíszeket, a csíkokat, a tradicionális keleti mintákat, az aszimmetrikus dekoltázsokat és persze a színben-formában tökéletesen passzoló kiegészítőket. Nadrágos szettjeikben a diszkókorszak öltözködési szokásai keverednek a kozmopolita nagyvárosi nő ruhatárával, így az összkép energikus, látványos és élettel teli. A kollekció egységessége és változatossága megengedi, hogy egyes összeállításokat akár a tengerparton sétálva, akár egy baráti találkozón, sőt egy-egy esti partin is viselhetik a kifinomult ízlésű nők.  Kelet és Nyugat, hagyomány és innováció találkozása egy átütően izgalmas és megkapó kollekcióban.

A 2020-as tavaszi Oscar de la Renta kollekció

Klasszikus, modern és nőies darabok a 2020-as tavaszi szezonra

Photos: Filippo Fior / Gorunway.com

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3115138822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása