GaborSzakacs

Habkönnyű romantika az esküvői szezonban

2019. május 27. - gaborszakacs

A klasszikus szabásvonalakon túlmutató, modern és légies darabokkal kedveskedett az Oscar de la Renta a következő szezon menyasszonyainak. A világhírű luxusmárka 2020-as tavaszi kollekciója a vidéki esküvők magával ragadó hangulatából és a vörös szőnyeges gálák lenyűgözésre törekvő megjelenési szabályaiból állt össze. Rakoncátlan rojtok, légies tüllök és virágtengerben megmártózó romantika egy mesés gyűjteményben, kell ennél több a boldogító igen kimondásakor?

1_283.jpg

Ahány menyasszony, annyiféle ízlésnek, kívánságnak és vágynak kell megfelelnie egy tervezőnek a tökéletes esküvői ruha megalkotásakor. A klasszikus vonalak, az egyszerű ívek és a hagyományos formák mellett egyre több ara törekszik arra, hogy  az egyéniségét és szépségét kiemelő kreációban tündököljön és ne egy felrobbantott hókirálynő hatását tükrözze. Ehhez muszáj ismernie a saját adottságait, a teste előnyös és kevésbé formás részeit, egy jó designer pedig pontosan tudja, hol kell határt szabni az elképzeléseknek. A mai modern menyasszonyok letisztult és roppant romantikus igényeit elégíti ki Fernando Garcia és Laura Kim, akik az Oscar de la Renta kreatív vezetőiként nem követik, hanem megalkotják a korszerű irányvonalakat.

A 2020-as tavaszi Oscar de la Renta menyasszonyi gyűjtemény a visszafogott eleganciát ötvözi a vörös szőnyeges gálák előkelő dresszkódjával. Fernando Garcia és Laura Kim legújabb darabjai kerülik a felesleges díszítéseket, az indokolatlan méretű textíliákat és a túlzó csillogást, mégis magával ragadóak. A kollekciójukban jól megférnek egymás mellett a rojtos miniruhák, a hatalmas masnival kiegészített nadrágos szettek és a földet söprő, virágos-hercegnős sziluettek. Az Oscar-menyasszony több szettet is viselhet egy esküvői ceremónián: egyet - az Amerikában és már nálunk is divatos - próbavacsorán, egy másikat az oltárhoz vezető útra és egy harmadikat a nagy napot megkoronázó partin. Garcia és Kim imádják a törtfehér, az elefántcsont és a pezsgő árnyalatokat, a legnemesebb csipkéket, a finom organzákat és a légiesen szálló tüllöket. Az eleganciát nem áldozzák fel a kényelem oltárán, sőt! A kollekció hivatalos sajtóanyaga szerint egyes esküvői ruháik szuperkönnyűek, súlyuk kisebb, mint egy font, azaz 45 dkg. Egyszerűen hihetetlen! A tervezői bravúr, a lehengerlő látványvilág és a modern technológia csodákra képes. Oscar de la Renta neve pedig garancia a kiváló minőségre.

Photos: Oscar de la Renta Bridal Spring 2020 Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9914842900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása