GaborSzakacs

Oscar de la Renta pazar nyári kollekciója

2018. június 10. - gaborszakacs

Finom fodrokkal, nőies szabásvonalakkal és kellemes pasztell árnyalatokkal alkotta meg a legújabb kollekcióját az Oscar de la Renta. A márka két vezető designere, Laura Kim és Fernando Garcia a 2019-es év resort gyűjteményét a jellegzetes Oscar-vonalhoz igazítva készítette el. Egyszerű, mégis nagyvonalú kreációk születtek, amelyek nappali és esti viseletre is tökéletesen alkalmasak.

1_196.jpg

Egy egészen izgalmas feladattal kereste meg az év elején az Oscar de la Renta két tervezőjét az angol királyi család. Laura Kim és Fernando Garcia Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére kaptak felkérést, ugyanis a menyasszony édesanyja, Doria Ragland a nőies szabásvonalairól ismert márkát nézte ki magának a nagy napra. Konkrét elképzeléseket nem adott a designereknek, de abban biztos volt, hogy a sárgadinnye vagy a pisztácia valamelyik árnyalatát szeretné viselni a windsori kastély Szent György kápolnájában tartandó szertartáson. A kreatív szakemberek nem haboztak túl sokáig és a pasztell vonalon megmaradva elkészítettek az örömanyának egy halványzöld ruhát és egy hozzá illő, virágos hímzésekkel díszített kabátot. A esküvői közvetítést látva milliók ámultak Doria Ragland eleganciáján, így az Oscar de la Rentának igencsak megemelkedett a népszerűsége. A hercegi menyegző után több követőjük lett a közösségi oldalakon és még több megrendelést kaptak.

A kiváló üzleti elgondolások mellett a remek stílusérzékkel is rendelkező designer páros Ragland kifinomult szabású ruhájának sikerét meglovagolva egy elbűvölően szép és letisztult 2019-es resort gyűjteménnyel állt elő. Bizony, nem voltak restek visszanyúlni az eredeti Oscar de la Renta jegyekhez sem - csendben hozzáteszem, hogy hazánkban ilyen színvonalú alkotásokat az Il Bacio di Stile department store-ban láthattunk utoljára. Az elkészült ruhaköltemények hatására újra az a kellemes érzés járja át a lelkünket, mint annak idején a Mester bemutatói után. Simogatóan lágy pasztellek, letisztult ívek és hullámzó fodrok sorakoznak, amelyeket néha megtörnek egy-egy virágos vagy csíkos szettel. Kontrasztos összeállításaik minden egyes centiméterével a luxus és a stílus oltárán mutatnak be sikkes áldozatot. Jól szabott nadrágjaik és felsőik kiemelik a kerek vállakat és hangsúlyozzák a karcsú derekat, ruháikból pedig árad a nagyvonalúság és a romantika. Díszítéseikben meg-megcsillan némi Monse-utóíz, ám a hagyományok tisztelete és a nagyvárosok modern stílusa sokkal dominánsabb szerephez jutott. Egyszerre hétköznapi és alkalmi, tökéletesen alkalmasak nappali és esti megjelenésre is. Kérem, így kell a felbecsülhetetlen értékű Oscar de la Renta-örökséget életben tartani!

,,A divat nem más, mint divatos darabok viselése. A stílus inkább arról szól, hogy kifejezd önmagad." - Oscar de la Renta

Stílus és nagyvárosi romantika az Oscar de la Renta 2019-es kollekciójában

Photos: Oscar de la Renta Resort 2019 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6814018706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása