GaborSzakacs

Pompás partiszettek a modern stíluskirálynőknek

2019. március 27. - gaborszakacs

Az 1980-as évek csillogó textíliái ihlették Monique Lhuillier idei őszi kollekcióját. A világhírű amerikai divattervező legújabb ruhakölteményei az eltúlzott szoknyákról, a tekintélyes méretű vállakról és a végtelen ragyogásról szólnak. A régi Hollywood utánozhatatlannak hitt stílusa finoman keveredik a modern partiszettek világával.

4_276.jpg

Monique Lhuillier a 2019-es őszi szezonban az igazán elvakult divatrajongónak kedvez. A Fülöp-szigeteki születésű amerikai tervező legújabb ready-to-wear kollekciójában az 1980-as évek vizuális megjelenési formái, annak nagyvonalú túlzásai és mindent elborító csillogása jelenik meg. A mélyen dekoltált, szűk miniruhák, a hatalmas szoknyarésszel készült estélyik és a tekintélyparancsoló vállak kitűnően illeszkednek a mai fashionista nők ruhatárába. Lhuillier rengeteg gyöngyöt és flittert használ, imádja a színes virágdíszítéseket és az aprólékos munkával kidolgozott hímzéseket. A korszak hangulatát aranyló laméval, tengernyi ékszerrel és bélelt műszőrmével idézi meg, a puha plüssök és a fénylő bársonyok pedig valódi luxusérzetet biztosítanak viselőiknek. A régi Hollywood vörös szőnyeges szettjei nyomán készült ruhaköltemények az elegáns koktélpartikon felbukkanó stílusos istennőkre terelik a tekinteteket. Hölgyeim, a lélegzetelállító kreációik csupán egy karnyújtásnyira vannak, inspirálódjatok Monique Lhuillier világából!

Sikkes és lenyűgöző sziluettek Monique Lhuillier 2019-es őszi kollekciójában

Photos: Monique Lhuillier Fall 2019 RTW Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3614716757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása