GaborSzakacs

Istennők, riadó!

2018. november 14. - gaborszakacs

Valódi ünnepi hangulatot csempészett a szürke hétköznapokba Monique Lhuillier. A népszerű amerikai tervezőnő 2019-es tavaszi ready-to-wear kollekciója, a nevével ellentétben, igencsak elrugaszkodik az utcai viseletek világától. A végtelen tülltengerben villanó színes selyemszalagokkal, a kézi hímzésekkel és a romantikus virágdíszítésekkel a teljes gyűjteményt az haute couture irányába tereli. Stíluskirálynők és fashionista hercegnők, a következő szezonban valóra válhatnak az álmaitok!

1_239.jpg

Nem csalás, nem ámítás, a 2019-es tavaszi megjelenés alapfelszereltsége a földet söprő selyemruha, a drámai tüllszoknya és a kézi hímzéssel díszített kaftán. Legalábbis Monique Lhuillier szerint. Az egyik kedvenc tervezőm a basic streetwear darabokat átlépve egy roppant kifinomult kollekcióba öltöztetné a következő szezon stílusos nőjét. Hol vannak az óvodába rohanó anyukák, a kiskosztümben feszengő üzletasszonyok és a villamoson kapaszkodó hátizsákos fiatal lányok? Őket Lhuillier egy festői francia kastélyparkba képzeli el, miközben bájosan társalognak, uzsonnára rózsavízzel ízesített teát és finom macaront majszolgatnak. A hétköznapok szürkeségét romantikus álmodozásra váltja fel, ennek a végeredménye pedig egy ámulatba ejtő alkalmi gyűjtemény lett. 

Ahogy minden évszakban, úgy 2019 tavaszán is nagy hangsúlyt fektet a kifogástalan megjelenésre és a nőies szabásvonalakra Monique Lhuillier. Különleges ruhakölteményeit ezúttal előkelő fényben tündöklő selymekből, színes tüllökből, könnyed muszlinokból és virágos sifonokból készítette, amelyeket csodás hímzésekkel és izgalmas csipkebetétekkel tett ellenállhatatlanná. A kreációi vonalát leheletvékony selyemszalagokkal törte meg, kiemelve viselője karcsú derekát. Imádja a buggyos ujjrészeket, a lágyan leomló fodrokat és az izgalmas aszimmetriákat. A virágos applikációk mellett felvillant egy-egy flitteres kreációt is, amivel a fényűző esti partik exkluzív megjelenését vetíti előre. Meg kell hagyni, hogy a francia főúri kastélyban készített lookbook ideális választás ezekhez a cseppet sem hétköznapi darabokhoz. Lhuillier a döntését ekképpen indokolta: "Azt akartam, hogy a ruhákat olyan helyen láthassák, ahol viselhetik őket." 

Fashionista hercegnők, stílusos istennők, készen álltok következő szezon meghódítására?

Photos: Monique Lhuillier Spring 2019 Ready-to-Wear Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3114365903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása