GaborSzakacs

Halmozd a stílusos élvezeteket!

2017. május 05. - gaborszakacs

Drágakövekkel teleszórt ruhák, gazdag hímzések és flitteres textíliák egy kollekcióban? Igen, ezen pompás alkotóelemek tökéletes együttállásából alkotta meg 2017-es őszi ready-to-wear gyűjteményét Monique Lhuillier. A lélegzetelállító esküvői ruháiról elhíresült divattervező legújabb darabjai a decens, nadrágos szettektől a romantikus kreációkon át a pimasz kis koktélruhákon keresztül a vörös szőnyeges eseményekre illő, fenséges estélyi ruhakölteményekig terjednek. Hölgyeim, a most következő sorozatban garantáltan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő összeállítást.

1_82.jpg

Aki azt gondolná, hogy Monique Lhuillier az unalmas zsákruhák első számú nagyasszonya, az téved. A Fülöp-szigeteki származású tervezőnő a szürke hétköznapokat és az ünnepi pillanatokat próbálja feledhetetlenné tenni mesés sziluettjeivel. 2017-es ready-to-wear darabjai minden olyan elemet tartalmaznak, amelyek segítségével egy magával ragadó, olykor ámulatba ejtő, mégis hordható kollekciót képes megalkotni. Imádja a gazdag hímzéseket, az elképesztő mennyiségű flittereket és a színes drágaköveket finom bársonyokra, fényes selymekre, szálló tüllökre applikálni. Ezzel Monique Lhuillier egy olyan látványos és egyben dinamikus gyűjteményt hozott létre, amire titkon minden nő vágyik. A klasszikusabb inges-nadrágos összeállításai rejtélyes köpenyeket, koktélruhái fémes csillogást, alkalmi ruhái pompás virágmintákat kaptak. Kedveli a kéket és a feketét, a nőiességet a pezsgő és púder árnyalatokkal fokozta, a vidámságot a sárgával és pirossal hozta el. A bársonykabátkák és szűk bolerók tökéletes kiegészítői a földet söprő, romantikus ruhakölteményeknek. Nagyvonalú, elegáns, egy cseppet sem tolakodó. Azokat a nagyszerű stílusjegyeket halmozza, amikből egy álomgardrób könnyedén összeállítható. 

9_77.jpg

A lehetőségek tárháza végtelen. Csíkos, nadrágos és szőrmés szettek Monique Lhuillier őszi kollekciójában.

Photos: Monique Lhuillier Fall 2017 Ready-to-wear Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2012426741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása