GaborSzakacs

Boldogító igen Oscar de la Rentában

2017. április 02. - gaborszakacs

Gazdagon díszített csipkeruhák, könnyed tüllszoknyák és romantikus virágok sikkes találkozásából született az Oscar de la Renta divatház 2017-es őszi esküvői kollekciója. Laura Kim és Fernando Garcia tervezők a márkára jellemző elegáns vonalvezetéssel varázsolják el a szezon jövendőbeli menyasszonyait.

1_73.jpg

A hagyományos esküvői viselet megtartásával, a modern szabásvonalak mesteri felhasználása mellett hozta létre vadonatúj esküvői kollekcióját Laura Kim és Fernando Garcia. Az Oscar de la Renta divatház vezetői székéből távozó Peter Copping után a tehetséges tervezőpáros próbálja meg továbbvinni azt a szellemiséget és értékrendet, amit annak idején a márka névadója megálmodott. Az haute couture ruhakölteményeiről ismert Oscar de la Renta 2017-es őszi menyasszonyi ruhái a természet szépségét, a buja kertek tökéletességét mutatja be. A gazdag növényzet, a különleges formájú virágok visszaköszönnek a kreációk csipkedíszítésein, hímzésein és háromdimenziós applikációin. Az ihlet míderrel készült, vállpánt nélküli sziluettekben kelt életre, amelyet Kim és Garcia vízesésként leomló fátyollal, hosszú, virágos tüllköpennyel, nyitott hátú darabjait pedig drámai méretű masnikkal egészítettek ki. A nagy napra minimalista szabásvonalú, egyszerű, könnyed ruhákat javasolnak, amelyekben felszabadultan, feszélyezettség nélkül élhetik át a menyasszonyaik a boldogító igen életre szóló pillanatát. A hercegnő fazon kedvelőit sem hagyják cserben ebben a szezonban, roppant légies szoknyáik és az elöl rövidebb, hátul hosszabb ruháik feledhetetlenné látványt nyújtanak. És persze a "wow" élmény sem marad el! Nem kérdés ezek után, hogy Oscar de la Renta szabászati műalkotásaiban bármelyik lány mesebeli királykisasszonynak érezheti magát az oltárhoz vezető úton.

Photos: Oscar de la Renta Bridal Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4212311689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása