GaborSzakacs

Sikkes inspiráció az ünnepekre

2016. december 04. - gaborszakacs

Az Oscar de la Renta divatház új kreatív igazgatói, Laura Kim és Fernando Garcia Monse egy roppant nőies és sikkes kollekcióval debütáltak az őszi divathéten. A világhírű brand 2017-es tavaszi ready-to-wear darabjai a könnyed textíliák, a romantikus álmok és az alkalmi megjelenés mesterhármasából születtek. 

2_51.jpg

Peter Copping után Laura Kim és Fernando Garcia Monse új kreatív igazgatók foglalták el az Oscar de la Renta divatház tervezői székét. A duó korábban már dolgozott a néhai Oscar de la Rentával, így nagy meglepetést nem okozott a kinevezésük. Debütáló kollekciójuk a 2017-es tavaszi ready-to-wear gyűjtemény lett. A neves elődök szellemiségét folytatva egy fiatalos, mégis kifinomult, ízleses és nőies sorozattal álltak elő, amelyben a főszerepet a könnyű taftok, a csipkék, a kötött anyagok és a fodrok kapták. Ruhakölteményeikben nincsen semmi nagyzoló vagy túláradó, szeretik az egyszerű vonalvezetést, a hangsúlyos derékrészeket. Inspirációjuk az afrikai szafarik hangulatában és az egyszerű paraszti viseletekben keresendő, ezek szín- és formavilágát kiválóan beemelik az elegánsabb alkalmakra, ünnepivé, hovatovább, exkluzívvá teszik azokat. A nyomott minták, a mellrészek hímzései mellett jól működnek a szálló selymek, a fodros szegélyű faille szövetek és vállpánt nélküli koktélruhák. Természetesen felbukkannak a jellegzetes, gyöngyökkel díszített Oscar de le Renta estélyik is, amelyek tökéletesen megkoronázzák Kim és Monse kollekcióját. 

Photos: Umberto Fratini / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4912004296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása