GaborSzakacs

Oscar de la Renta esküvői csodái

2016. május 13. - gaborszakacs

Letisztult vonalvezetés, könnyű anyagok és romantikus virágdíszítések jellemzik az Oscar de la Renta 2017-es tavaszi menyasszonyi kollekcióját. A divatház vezető designere, Peter Copping egyszerű és nagyszerű kreációkban határozta meg a következő év esküvői trendjét. Lélegzetelállító ruhakölteményeivel a természetességet, a nőiességet és az időtlen szépséget hangsúlyozta.

01-oscar-de-la-renta.jpg

Peter Copping a nőies nőt helyezte előtérbe az Oscar de la Renta a 2017-es tavaszi menyasszonyi kollekciójában. A szerelmes asszonyt mutatja be, aki finom, tiszta, őszinte és aki természetes szépségével mindenkit elbűvöl.  A világhírű tervező nemcsak az érzelmekkel, hanem az anyagokkal is mesterien bánik, a mesés selymekkel, a virág- és gyöngydíszítésekkel a végletekig fokozta a vonzerőt. A többségében vállrész nélküli ruhák kiemelik a dekoltázst, a vékony derekat és a formás csípőt, karcsúsító megoldásai a problémásabb részeket kiválóan korrigálják. A hagyományos hercegnő fazon mellett nagy hangsúlyt fektetett a sellő formára, illetve az A-vonalú darabokra. Copping szerelmes arái a modern romantika megtestesítői, a luxus elkötelezett rajongói. Elefántcsont és törtfehér színekben pompázó ruhakölteményei lenyűgöző tüllökkel és csipkékkel készültek, oszlopszerű selyemruháit tollakkal és virágokkal díszítette, szegélyeiket pedig a legnemesebb kristályokkal és gyöngyökkel tette emlékezetessé. Több ismert divatházzal ellentétben az Oscar de la Renta nem preferálja a rövid fazonú esküvői ruhákat, így a mostani gyűjtemény sem bővelkedik ilyen lehetőségekben. Nem hiába, a nagy napon minden nőnek jár a királynői megjelenés!

Photo: Courtesy of Oscar de la Renta

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr628668914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása