GaborSzakacs

Nőiesség a végletekig fokozva

2015. május 31. - gaborszakacs

Oscar de la Renta neve mindig is a minőségi öltözködéssel volt egyenlő. Halála előtt gondosan átadta divatháza irányítását Peter Copping kezébe, aki a mester elveit követve viszi tovább a kemény munkával felépített birodalmat. Bátran állítom, hogy a legújabb Oscar de la Renta Resort kollekció az év legelegánsabb gyűjteménye lett. Ezzel pedig Peter Copping bebizonyította, hogy a név garancia a minőségre.

oscar-de-la-renta-006-1366.jpg

Egy olyan világban, ahol lassan már minden uniszex, nem könnyű igazán nőies darabokat alkotni. Pedig van rá igény, ezt bizonyítja Peter Copping immáron harmadik Oscar de la Renta neve alatt futó kollekciója is. Leszámolt az unalmas, sablonos elemekkel, elővette a színes, mintás anyagokat, amelyekből életörömöt sugárzó sziluetteket készített. Virágos, világos, hímzett szövetek, fodros, csipkerátétekkel díszített, karcsúsított ruhák, nőies szabásvonalak és klasszikus összeállítások bukkannak fel. A kollekció vezérfonala a sárga és a kék találkozása, akár egy csodásan viruló napraforgótábla és az ég végtelenjének összeolvadása egy harmonikus tájképen. Emellett megjelenik a sajátos De la Renta szoknya-blúz összeállítás is a kabátruhák, sikkes kosztümök között. A Nina Ricci ihletésű ceruzaszoknya és a fodros kabátka sikkes, de nem üzleties megjelenést kölcsönöz viselőjének. A drámaiság csúcspontját pedig az ízig-vérig Oscar de la Renta kézjegyét magán viselő taft estélyik adják. Páratlan és egyedülálló kollekció, még sok ilyet szeretnénk látni!

Photos: Courtesy of Oscar de la Renta

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr267504800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása