GaborSzakacs

Givenchy gyöngyös álomruhái

2016. december 01. - gaborszakacs

A megszokott felhajtás és sztárok tömkelege nélkül mutatta be legújabb őszi haute couture kollekcióját a Givenchy. A divatház vezető tervezője, Riccardo Tisci ezúttal egy próbaterem elhagyatott sarkában fotóztatta pompázatosan csillogó, gyöngyös ruhakölteményeit. Végre egy olyan gyűjteményt láthatunk tőle, amire a márka névadója, Hubert de Givenchy is nagyon büszke lehet. 

2_52.jpg

A Givenchy divatház 2016-os őszi haute couture kollekciójában egy kifinomultabb, előkelőbb vonalat mutatott be, mint a korábbi szezonokban. A brand vezető designere, Riccardo Tisci visszanyúlt ahhoz a letisztult, mégis roppant különleges irányzathoz, amit maga Hubert de Givenchy is képviselt. Elhagyta a sztárokkal zsúfolt kifutót és egy félreeső próbaterem sarkában készítette el lookbookjának képeit. A terem sivárságában valósággal ragyongnak Tisci ruhakölteményei! Úgy tűnik, egyfajta szemléletváltáson esett át, levetkőzte a groteszk elemeket és az indokolatlan díszítéseket, szoborszerű ruhái a klasszikus szabásvonalakban keltek életre. Mesterien játszik a flitterek és a gyöngyök fényével, a vintage kacérkodó jegyeivel és a fekete-fehér megunhatatlan eleganciájával. Kedveli a redőket, a fodrokat, a peplumot, a különboző szerkezetű textíliák rétegezését. Szabadon hagyta a vállakat, nem sokkol méretes dekoltázsokkal. Sok év után végre egy olyan Givenchy kollekciót kaptunk, amely méltó a párizsi haute couture rangjához.

Photos: Givenchy Fall 2016 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6212004324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása