GaborSzakacs

Csipkecsodák a báli szezonban

2016. január 14. - gaborszakacs

Riccardo Tisci egy tökéletes bemutatóval örvendeztette meg a Givenchy rajongóit. A neves divatház a 2016-os tavaszi kollekcióját a sejtelmes darabok, a fények és az extravagáns megjelenés köré építette. Hölgyeim, a most következő összeállítás ideális inspiráció lehet a báli szezonra!_mon0113.jpg

Vadítóan szexi csipkék és fénylő selymek könnyed találkozásából született Riccardo Tisci legfrissebb gyűjteménye. A Givenchy designere azt a feltűnő és meghökkentő stílust vitte kifutóra, ami az eddigi munkásságát meghatározta, ám ebben a szezonban egy sokkal finomabb, elegánsabb és modernebb megjelenés mellett döntött. A fekete és fehér klasszikus párosítása cseppet sem tűnik unalmasnak, mivel ezúttal nem a ruhákra, hanem a viselőjük alakjára fektette a hangsúlyt. Bámulatos, ahogy Tisci a női test vonalaival játszik! A hegyes orrú cipőkkel, a puha, kimonószerű kabátokkal és a csillogó hímzésekkel pedig olyan hatást képes elérni, amit nehéz kitörölni az emlékezetünkből. És akkor még nem ejtettünk szót a látványos toll-bőr kombinációval készült kreációkról, a szegecsekkel díszített ruhakölteményekről és a fantasztikus arcékszerekről. A couture fogalmát is kimerítő kidolgozásokkal Riccardo Tisci ellenállhatatlanná teszi a Givenchy minden egyes darabját.

Photos: Monica Feudi / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr128123550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása