GaborSzakacs

Arcátlan arcoskodás

2015. április 17. - gaborszakacs

Különleges és merész vállalkozás egy lágyan leomló, hullámos hajból és egy smink nélküli arcból olyan maradandó alkotást létrehozni, amelyre a fél világ emlékezni fog akár évek múlva is. A legnagyobb divatházak és azok designerei különféle trükköket vetnek be annak érdekében, hogy mutatós vagy éppen kevésbé sikerült ruhadarabjaikat feldobják, kiegészítsék egy egyedi sminkkel és frizurával. A következő összállítás a tavaszi divathét extrém szépségeit mutatja be, akik arcékszerekkel, rajzokkal vagy éppen extravagáns makeuppal léptek kifutóra.

givenchy.JPG

A szezon talán legütősebb újdonsága, hogy a bemutatókon nemcsak a megszokott testrészeken bukkantak fel egyedi tervezésű ékszerek, hanem a modellek arcát is kiegészítőkkel dobták fel. Givenchy lélegzetelállító modelljei, Rick Owens aranyozott arcocskái és Rodarte gyöngykönnyei az év ikonikus képeivé váltak. Gareth Pugh, Vivienne Westwood, Giamba és Jaquemus azonban a meghökkentő festési technikák mellett tette le voksát, amelyek valódi kihívást jelenthettek a stylistok és makeup artistok számára. Úgy tűnik, az extrém szemfestés kategória aranyérmese Maison Margiela, Alexander McQueen, Dior, Rochas és Saint Laurent lett. Te melyiket vállalnád be?

Photo: Courtesy of Givenchy, Getty Images, indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr197373412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása