GaborSzakacs

Elie Saab virágos álma

2016. július 09. - gaborszakacs

A haute couture legfényesebb csillaga, Elie Saab már gőzerővel készül a következő szezonra. A libanoni tervező a napokban kifutóra vitte 2016-os őszi kollekcióját, amely a puha bársonyok, lágyan leomló selymek és a pompás virágdíszítések harmóniájából állt össze. Hölgyeim, a nyugalom megzavarására alkalmas ruhaköltemények következnek!

1_21.jpg

A New York-i Madison Avenue és Upper East Side nagyvárosi stílusa keveredik a romantikus hercegnők szentimentális álmaival Elie Saab 2016-os őszi couture kollekciójában. A zseniális divattervezőt a Nagy Alma kivilágított felhőkarcolói inspirálták legfrissebb gyűjteménye megalkotásában. A város lüktető energiáját és ragyogó fényeit a printelt minták mellett a kristályok és hímzések csillogásán keresztül idézte meg. Saab az előző szezonok jól bevált szabásvonalait alkalmazta, ám a 2016-os őszi kollekció ruhái sokkal kifejezőbbek lettek, mint a korábbiak. Ezt az érzést minden bizonnyal a madarak és virágok tömkelege okozza, amelyek szinte behálózzák a ruhakölteményeket. A mesés tollak, a szálló tüllök, az előkelőséget sugárzó gyöngyök és a 3D-s applikációk életre keltik a finom bársonyok és selymek kecses hullámzását. Elie Saab a monokróm szettek mellett a merészebb párosításoktól sem idegenkedik, a fekete mellett kedveli a világoskéket, a sárgát és a bordót is. Az álomképeknek tűnő sikkes kavalkád a modern, kifinomult ízlésű nők tökéletes inspirációs forrása lehet az őszi szezonban.

20_7.jpg

Photo: Kim Weston Arnold / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr338874026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hujber Tünde · http://egyszeruen.blog.hu 2016.07.11. 16:35:55

Nekem Elie Saabtól még mindig a 2003-as téli kollekció tetszik a legjobban.
süti beállítások módosítása