GaborSzakacs

Előkelő őszi sziluettek

2015. november 08. - gaborszakacs

Jöhet fagy vagy szikrázó napsütés, egy stílusos nő minden szezonban kifogástalanul fest. Ehhez pedig olyan ruhadarabokat választ magának, amelyeket évszaktól függetlenül viselhet. A sikkes nő igényeit szem előtt tartva, az időtlen elegancia és luxus jegyében alkotta meg 2015-ös őszi couture darabjait Elie Saab.

_a2x1447.jpg

Mintha az alkalmi ruhák mennyországába csöppentünk volna Elie Saab legújabb bemutatóján! A párizsi divathéten olyan varázslatos kollekciót vitt kifutóra a libanoni designer, amelyhez hasonlót keresve sem találunk. A többnyire átlátszó, padlót súroló ruhakölteményeket az arany különböző árnyalataival díszítette, a luxusérzetet pedig a töménytelen mennyiségű gyönggyel, flitterrel és hímzéssel a végletekig fokozta Saab. Tény, hogy az elmúlt néhány évszakban gyakran felbukkantak hasonló ruhaköltemények a tervező bemutatóin, ám a mostaniak - a köpenyszerű vonalvezetésük miatt - igazán kiemelkednek a megszokott kreációk sorából. Az arisztokratikus megjelenés pompás fejdíszekkel lép be a tökéletes harmónia világába. Ez már a couture nirvana! 

Photos: Gianni Pucci / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr428051558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása