GaborSzakacs

A tökéletes nyári sziluettek

2015. június 13. - gaborszakacs

Elie Saab nem ült ölbe tett kézzel a tavaszi divathét után sem, hanem összeállította legújabb Resort kollekcióját, amelyben a légies anyagokat, a kifinomult mintákat és a nőies szabásvonalat helyezte előtérbe. Valódi inspiráció az idei nyárra!

elie-saab-001-1366.jpg

A nyár beköszöntével előkerültek a lenge, könnyű és szexi ruhadarabok a gardróbok mélyéről. Ilyenkor sokan fejvesztve rohannak az üzletekbe, hogy a legújabb trend szerint öltözködhessenek, néhányan viszont feltérképezik és ihletet merítenek a vezető divatházak idei felhozatalából. A világhírű designer, Elie Saab a romantikusan elegáns, nőies vonalat kapta el legfrissebb kollekciójában, amit áthat a korai glamour, az 1970-es évek Kaliforniájának életérzése. Kreációihoz rengeteg gyönggyel díszített selyemtüllt, csipkét és tollat használt, így ezek a darabok a szikrázó napsütésben és a forró nyári estéken is igazán stílusos megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

Elie Saab szinte minden munkájában a derékhangsúlyos ruhákra törekszik, ám most kilépett komfortzónájából és megmutatta, hogy egy kaftán vagy egy empire vonalú ruhaköltemény is lehet dögös. Vagány hippiszoknyák, rakott ruhák és mesés hímzések bámulatos játékából áll össze a bézs, rózsaszín és rozsdavörös színekben pompázó kollekciója. A gyűjtemény fénypontja mégis - a fekete és fehér darabok mellett -  a szemet gyönyörködtető csíkos estélyi. Igen, Elie Saabtól érdemes stílustanácsokat venni!

Photo: Courtesy of Elie Saab

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr637538234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása