GaborSzakacs

Carolina Herrera álomruhái a New York Fashion Weeken

2022. február 17. - gaborszakacs

Több más világmárkához hasonlóan a Carolina Herrera is visszatért a kifutók világába. A nőies szabásvonalairól és kifinomult ízléséről ismert divatház a 2022-es őszi ready-to-wear darabjait mutatta be a New York Fashion Week keretein belül. Wes Gordon kreatív igazgató izgalmas kabátruhái és szexi nadrágos szettjei mellett felbukkantak a névadó designer ikonikusnak számító fehér ingei, na meg a drámai harang- és gömbszoknyái. A felsorakozó látványos ruhaköltemények nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken parádézó amerikai felső tízezernek készültek, hanem kitűnő inspirációs forrást is biztosítanak a világ bármely táján élő, a megjelenésükre érzékeny nők számára.

100_18.jpg

Wes Gordon visszatért a kifutók világába. A New York Fashion Weeken bemutatta a 2022-es őszi ready-to-wear kreációit, amelyeket a Carolina Herrera-ház ügyfeleinek tervezett. A pandémia alatt nem sok catwalk show-t rendeztek az amerikai kontinensen, így a mostani esemény igazán izgalmas volt minden divatrajongó számára. Herrera rajongói pedig nem csalódtak, ugyanis Gordon a jól ismert formákat és stílusjegyeket hozta, ezzel - a bemutató idejére -  megteremtette a pillanat ünnepét és az öltözködés művészetét. 

A teljes kollekció a jellegzetes Herrera-kézjegyeket magán viseli, egyszerre kifinomult, ízléses és kissé játékos. Már a nyitányban mesés blúzok és izgalmas kabátruhák érkeztek a kifutóra, minden szett olyan fennkölt és elegáns hatást nyújtott, amilyet a márkától megszoktunk. És persze ezúttal sem maradhatott el a szűk fehér ing és a fukszia árnyalatú, selyemből készült harangszoknya sem. Annyira kortalan és annyira izgalmas és annyira Carolina Herrera! A klasszikusok mellett megjelentek Gordon újragondolt kényelmes fekete kardigánjai és szexi cigarettanadrágjai is. Az 1960-as éveket idéző fűzős-melltartós partiszettek, a pliszé-és tüllfelhők maradandó élményt nyújtottak. A gyűjtemény csúcspontja az a fémes-flitteres, virágos hímzésekkel ellátott vállpánt nélküli mesés ruha (lásd borítókép), amely a világ bármely pontján megrendezett exkluzív eseményen megállná a helyét. 

A kézi gyöngyözések, az aprólékos hímzések és a hibátlan ívű kidolgozások a maximalista és páratlan ízlésű Herrera-nőt jelképezik. A fashion show végén kedves és szívhez szóló gesztus volt, hogy Wes Gordon bemutatta Miro Hermes és François Bouchet mintakészítőket, akik 22 év, illetve 19 év munkaviszony után vonulnak nyugdíjba a divatháztól.

Carolina Herrera Fall 2022 RTW kollekció a New York Fashion Weeken

Fotók: Alessandro Lucioni / graziamagazine / Gorunway.com / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5917569750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása