GaborSzakacs

A boldogság édes pillanatai Carolina Herrera kollekciójában

2018. február 12. - gaborszakacs

Végtelen nőiesség, elegancia és báj jellemzi szezonról szezonra Carolina Herrera művészetét. A venezuelai származású New York-i tervezőnő 2018-as pre-fall kollekciójában a visszafogott nagyvárosi stílust a romantikus jegyekkel vegyítette. A márkájára jellemző virágos textíliák ezúttal kényelmes ruhák, sikkes nadrágos szettek és puha kabátok képében keltek életre. 17_121.jpg

Carolina Herrera ebben az évben sem okozott csalódást. 2018-as pre-fall gyűjteménye élettel teli és kifinomult vonalvezetésű darabokból állt össze. Puha bársonyai, vidám sifonjai és fiatalos zsorzsettjei kiváló partnerei lettek a farmernek, a szarvasbőrnek és a kötött anyagoknak. Könnyed textíliái lélegzetelállító printeket kaptak, a színes dáliák, a mesés liliomok mellett felbukkantak a magyar népművészet kedvelt virágai, a tulipánok is. A laza koktélruhák és ellenállhatatlan estélyik visszafogott eleganciát sugároznak úgy, hogy közben tudni lehet, viselőjük jól érzi magát a kényelmes tervezői darabokban.  A fehérek, zöldek, kékek és fuksziák véget nem érő sorozatát aprólékos hímzésekkel és apró brossokkal tette klasszikussá. A Herrerára jellemző bővebb ingujjak és a keskeny derekak ezúttal sem maradhattak el, sziluettjei bármelyik napszakban tökéletesen megállják a helyüket. Ez a gyűjtemény maga a boldogság. Érzelmekkel, színekkel, változatos formákkal és különleges textúrákkal. Kell ennél több?

Carolina Herrera a február 9-én megjelent The New York Times hasábjain arról vallott, hogy a világhírű cége kreatív tervezői székét átadja a fiatalabb generációnak, a 31 éves Wes Gordon designer viszi tovább a márka irányítását. Nem vonul vissza, csak háttérbe húzódik. Boldog, mert közel a 80-hoz végre több időt tölthet imádott gyermekeivel, 12 unokájával és 6 dédunokájával. Igen, ez egy irigylésre méltó pálya elegáns lezárása.

„A ruháimnak maguktól kell eladniuk magukat és nem azért, mert híres emberek viselik őket.”- Carolina Herrera

Photos: Carolina Herrera Pre-Fall 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9713651946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása