GaborSzakacs

Határtalan elegancia Carolina Herrera esküvői kollekciójában

2017. május 17. - gaborszakacs

A klasszikus megjelenés, az elegáns anyagok és a nőies vonalvezetés páratlan esszenciája Carolina Herrera legújabb menyasszonyi kollekciója. A venezuelai származású tervezőnő 2018-as tavaszi esküvői ruhakölteményei kerülik a feltűnést, a szexi kivágásokat, az egyszerűséget és a hagyományos értelemben vett romantikát helyezik előtérbe. Íme, a tökéletes gyűjtemény, hogy ellenállhatatlan légy az oltárhoz vezető úton!

1_92.jpg

Egy menyasszonyi ruha egyszerre intim és személyes dolog egy nő számára. Muszáj tükröznie az ara személyiségét és stílusát - mondta pár évvel ezelőtt a világhírű divattervező, Carolina Herrera. És milyen igaza van! Nincs is annál kellemetlenebb dolog, amikor egy esküvői lázban égő, boldogságtól sugárzó nő kiválaszt a nagy napra egy olyan ruhát, amibe első látásra beleszeret és persze jól érzi magát benne, közben az a ruha nem illik sem a személyiségéhez, sem a testalkatához. Mit tehet ilyenkor egy kétségbeesett menyasszony? Kérje szakavatottak segítségét! Célszerű egy kiváló ízlésű baráttal, barátnővel, rokonnal, lelki társsal ruhapróbára menni, aki nem elfogult és nem látja az arát minden ruhadarabban tökéletesnek. Egy profi stylist, az adott szalon munkatársa vagy a megrendelt ruha tervezője pontosan tudja, mely testrészeit kell hangsúlyoznia és eltakarnia a nem éppen modell adottságokkal rendelkező menyasszonyoknak. Ezzel elkerülhető a szertartás utáni sok-sok kínos tekintet és így néhány évtized múlva is öröm lesz belelapozni az esküvői fotóalbumba.

A romantikus esküvők hangulatát idézte meg 2018-as tavaszi menyasszonyi kollekciójában Carolina Herrera. Azokat a klasszikus ruhákat, szokásokat és stílusjegyeket kedvelő nőket célozta meg, akik nem szexik, kihívóak, hanem elragadóan elegánsak szeretnének lenni a boldogító igen kimondása közben. Ehhez pedig nincs szükség köldökig dekoltált ruhára vagy kétszáz kiló kristályra, csupán nemes anyagokra, nőies szabásvonalakra és némi ízléses virágdíszítésre. Könnyed, arisztokratikus megjelenéssel és fehér hortenziák finomságával ajándékozta meg a következő szezon menyasszonyait Herrera. Egy mesterien megmunkált gallér, egy habkönnyű szoknyarész vagy egy vállpánt nélküli empire fazon valóban emlékezetessé teheti az egybekelés mámorítóan édes óráit. A kifinomult ízléséről méltán híres designer szerint a modern menyasszony visszafogott és sikkes. Igazi egyéniség, kedveli az óriási masnikat, a kézzel készített csipkerészeket és nem retten meg egy nadrágos kreációktól sem. Ne feledd, lehet méregdrága tervezői vagy éppen márkajelzés nélküli ruhád, az igazi boldogság mégis az oltár előtt csillogó szemekkel várakozó herceged lesz!

"A részletekre való odafigyelés nagyon fontos, ha igazán jól akarunk kinézni." Carolina Herrera

Photos: Carolina Herrera Bridal Spring 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8412509871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csizmadia Sándor 2017.05.18. 22:20:49

Ki akar vasaló deszkát elvenni?

Szerintem ... 2017.05.19. 09:53:40

Tényleg nagyon elegáns ruhák.
Csizmadia hozzászólása pedig szánalmas ... ha ő csak ezt látja egy hölgyben.
süti beállítások módosítása