GaborSzakacs

Az ellentétek harmóniája Carolina Herrera kollekciójában

2016. június 28. - gaborszakacs

A klasszikus eleganciát sportos elemekkel vegyítette legújabb kollekciójában Carolina Herrera. A neves designer 2017-es Resort gyűjteménye egyszerre retro és futurisztikus, visszafogott és ellenállhatatlanul nőies. Imádni fogod!

18_8.jpg

Carolina Herrera az a tervező, aki nem mereng a múlton, optimistán tekint a jövőbe. Zsenialitását az újítások, az innovatív megoldások bizonyítják. Nem tartja kínosnak visszahozni azokat a vonalakat és elemeket, amelyek már 25-30 éve óriási sikert arattak, ezeket újragondolja, átalakítja és továbbfejleszti. A mai kor elvárásainak megfelelően alkotta meg 2017-es Resort kollekcióját a stílusos, magabiztos, gyönyörű nő számára. A klasszikus szabásvonalakat az amerikai sportruházatok - többek között a rögbi - jellegzetes csíkozásával kombinálta, a retro jegyeket pedig szokatlan hímzésekkel, fényes, fekete flitterekkel és lágy hullámokban fodrozódó peplumokkal gazdagította. A lenyűgöző sziluettek kiemelik a nőies idomokat, a formás lábakat, a habos tüllök végtelen romantikával töltik meg ruhakölteményeit. Carolina Herrera már harmincöt éve a divat nagyasszonya, neve az elegancia szinonimája.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr468851434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása