GaborSzakacs

Mozgásban a párizsi divat

2024. augusztus 22. - gaborszakacs

A sport és a divat találkozásában kelt életre Rami Al Ali új kollekciója. A szíriai származású dubaji székhelyű divattervező 2024-es őszi couture ruhasorozatát a párizsi nyári olimpiai játékok ihlették. Az aprólékos kézi díszítéssel készített darabokat - az eseményhez szorosan kötődve - élsportolók mutatták be a divathéten. 

okplatlartillot_ramialalira_lart20244608.jpg

Rami Al Ali úgy döntött, hogy egy különleges meglepetéssel készül ebben a szezonban. A szíriai származású dubaji székhelyű divattervező az olimpiai játékokkal egy időben mutatta be a 2024-es őszi kollekcióját. A párizsi couture elvárásoknak megfelelő, nemes anyagokból készített és kézi díszítésekkel ellátott darabokat élsportolókkal együttműködve tárta a nagyközönség elé.

Rami Al Ali tervezői tudatossága három kulcsszóval jellemezhető: dinamizmus, energia és mozgás. A márkára jellemző határokat lényegesen kitolta, a vörös szőnyeges események szuperelegáns megjelenését egy jóval kényelmesebb, hordhatóbb, a mozgást kevésbé akadályozó vonalra cserélte le.

A párizsi La Défense negyed szívébe található, közelmúltban felújított Landscape Tower tetejére hívta el Rami Al Ali a nagyszerű fotóst, Christian Lartillot-t, hogy örökítse meg a mozgásban lévő couture-t. A modellek között felbukkant Nawal Meniker francia magasugró bajnok, Luna Kozaczka kosárlabdázó, Olivia Jean Gilles a 400 méteres síkfutás atlétája, valamint Maribel Koucke tehetséges szörföst és gördeszkás. Rami Al Ali tavaly januárban piacra dobta az első férfi couture-ruháit, így az idei őszi szezonban is szükség volt férfi modellre. A fashion designer választása Simon Baurra, a többszörös francia kungfu bajnokra esett, aki kitűnő munkát végzett a fotós kamerája előtt is.

Fotók: Christian Lartillot / Rami Al Ali Official

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9718468601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása