GaborSzakacs

Monique Lhuillier romantikája 2022 tavaszán

2021. szeptember 07. - gaborszakacs

Nincs is lélekemelőbb pillanat, mint amikor a napsütötte toszkán vidéken sétálsz életed szerelmével. A boldogság ezen apró momentumát ragadta meg Monique Lhuillier, amikor a 2022-es tavaszi ready-to-wear kollekciót fotóztatta Olaszországban. Lágyan libbenő anyagok, színes virágapplikációk, nőies szabásvonalak és romantikus fodrok művészi módon megkomponált látványából állt össze ez a nagyszerű ruhasorozat. 

001a_2.jpg

Monique Lhuillier a kifinomult ízlés és a nőies megjelenés első számú nagykövete. A népszerű divattervező 25 éve minden szezonban ellenállhatatlan ruhakölteményekkel kápráztatja el a világ minden táján élő divatrajongókat. A koronavírus-járvány után feléledő és szárnyaló piacban bízva Lhuillier egy szuperromantikus kollekcióval lepte meg a vásárlóit. 

A 2022-es tavaszi ready-to-wear darabok élénk színeket, romantikus részleteket és határozott vonalakat hoznak el. Látványos virág-és gyümölcsminták, libbenő textíliák és nőies szabásvonalak sorakoznak fel. A szezon ezúttal nem a csillogásról és a királynői pompáról, sokkal inkább a személyiséget kiemelő, érzelmes, gondolatébresztő kreációkról szól. Lhuillier nagy hangsúlyt fektet a vágási technikákra, a bonyolult hajtogatásokra, a vidám fodrokra és az izgalmas volumenekre. Optimista és élettel teli, ugyanakkor határozott és magabiztos szettjei a bizonytalannak tűnő jövő szabadságérzetét hozzák el.

A klasszikus vonalvezetésű és igencsak nőies ruhák kitűnően működnek a fotózás helyszínéül szolgáló olasz tájban. Az utazási korlátozások feloldása után a napsütötte vidék és a magas színvonalon kivitelezett textilcsodák tökéletes harmóniát alkotnak. Hálásan köszönjük az élményt, Monique Lhuillier!

22_185.jpg

Fotók: Ben Rosser / Monique Lhuillier / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5516678380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása