GaborSzakacs

Lépj át stílusosan az új évtizedbe!

2019. december 31. - gaborszakacs

Pasztellben fürdőző sifonokból, végtelen uszályokból és nőies szabásvonalakból állt össze Monique Lhuillier legújabb kollekciója. A világhírű tervezőnő 2020-as tavaszi gyűjteménye a klasszikus elegancia és a romantikus lányregények világából merített ihletet. A káprázatos sorozat kerüli a felesleges díszítéseket, a színpadias megjelenést és a giccsbe hajló túláradást, csak imádni lehet.15_267.jpg

Monique Lhuillier márkáját a szupernőies megjelenés tette világhírűvé, a 2020-as tavaszi kollekciójában is ezt a jól bevált csapásirányt folytatja. A klasszikus eleganciát a nőies szabásvonalakkal vegyítette és egy cseppnyi jó ízléssel tette feledhetetlenné. Tavaszi gyűjtemény lévén, egy üde és színes sorozat született könnyed anyagokkal és látványos mintákkal. Lhuillier ebben a szezonban sem hagyta el a rá jellemző pasztelleket, a babarózsaszínt, a  fuksziát, a világoskéket, a türkizt és a bézs több árnyalatát, ezek mellé beemelte az arisztokratikus aranyat, a mély szenvedéllyel lángoló bordót és a démoni feketét. Gyakran alkalmaz monokróm szetteket, ezzel pedig a kifinomult nőiességet erősíti. Az 1970-es évek öltözködési szokásai az új évtizedben a reneszánszukat élik, a puffos ujjak, a nyomott virágminták, a játékos pliszék, a palazzo nadrágok és a széles övek kitűnően beépülnek a modern nők ruhatárába. A meglepő gömbszoknyák, a gyöngyös ruhák, a tülltengerben hullámzó uszályok pedig földöntúli eleganciába burkolják viselőiket. Lhuillier ügyel a test arányaira, kiemeli a derekat és a dekoltázst, nem mutat túl sokat, kedveli az egyszerűséget, mégis lazán veszi az élet akadályait, néha kacérkodik, néha pedig hagyja magát sodorni az árral. Nyitott a változásokra, ugyanakkor tiszteli a múltat, reménnyel és tervekkel tekint a jövőbe. Nem is lehetne szebben és stílusosabban lezárni egy évtizedet és átlépni egy sokkal szebb és izgalmasabb új időszakba, mint ahogyan azt Monique Lhuillier is tette. 

Photos: Monique Lhuillier Spring 2020 RTW Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is. Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr715368258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása