GaborSzakacs

Esküvői kollekció a spanyol szenvedély jegyében

2019. június 17. - gaborszakacs

A spanyol esküvők világa, a szexi latin szeretők csábító pillantása és az érzéki flamenco ihlette Zuhair Murad legújabb kollekcióját. A világhírű libanoni tervező 2020-as tavaszi gyűjteménye a hagyományok tisztelete mellett a modern igényeket kielégítve született. Finom hímzések, szemet gyönyörködtető csipkék és a tülltenger drámaisága a szezon legérzelmesebb sorozatában.

1_290.jpg

Még a legmodernebb menyasszonyok is gyakran ragaszkodnak a családi hagyományokhoz és a tradicionális megjelenéshez életük nagy napján. A klasszikus vonalú menyasszonyi ruha, ami kiemeli a természetes szépséget, a romantikus virágok, a vallási és népi szokások mind-mind meghitté teszik a boldogító igen kimondását. Ezt az értékrendet vette alapul a 2020-as tavaszi esküvői kollekciója elkészítésében Zuhair Murad. A világhírű libanoni tervező a mesés Kelet misztikus világát a spanyol temperamentummal vegyítette úgy, hogy a végeredmény egy roppant érzelmes és látványos sorozat lett.

A  forró szenvedélyben született csókok hangulata járja át Zuhair Murad legújabb esküvői gyűjteményét. A  Közel-Kelet lenyűgöző motívumai és Murad jellegzetes díszítési technikái találkoztak a kasztanyetta vérpezsdítő ritmusával és a mindent elsöprő latin megjelenéssel. Az A-vonalú, libbenő, fodros szoknyák ezúttal lélegzetelállító hímzéseket, finom csipkeszegélyeket és milliónyi gyöngyöt kaptak, a V-nyakú ruhákat királynői palástokkal, vízesésként leomló fátylakkal és grandiózus uszályokkal tette feledhetetlenné. A romantikus virágok és tollak kitűnően mutatnak az absztrakt szegélyek és modern szabásvonalak mellett, ettől izgalmas és nagyon mai a teljes kollekció. Ám a felvillanó spanyol jegyek elviszik egy kifinomult, ugyanakkor túláradóan szenvedélyes irányba, felbukkannak a matadorok klasszikus kabátkái, a flamenco táncosok viseletei és különleges fejdíszei is. Egy pillanatra mintha maga Frida Kahlo ikonikus alak is megjelenne, ám a drámai vonalak és a couture jelleg hamar eluralkodik a látványon. Oszlopszerű csipkeruhái és kiszélesedő szoknyái minden kétséget kizáróan tökéletesen mutatnak majd a székesegyházban az oltár felé vezető úton. Murad a szertartás utáni pillanatokat is szem előtt tartotta, így a kreációinak többsége átalakítható a hajnalig tartó, a boldogságtól megrészegült spanyol fiesztához.

Zuhair Murad Bridal 2020 kollekciója a tüzes latin temperamentumra épült

Photos: Thomas Nutzl / Zuhair Murad Bridal 2020 Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7714891398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása