GaborSzakacs

Különleges esküvői ruhák, amelyeket Beyoncé zenéje inspirált

2019. június 02. - gaborszakacs

Szexi fűzőkbe, buja csipkékbe és lehengerlő uszályokba öltözteti a 2020-as esztendő menyasszonyait a Galia Lahav. Az ismert márka tervezője, Sharon Sever olyan látványos és nőies esküvői sziluetteket alkotott, hogy azokban a boldogító igen kimondása garantáltan feledhetetlen élmény lesz az aráknak. Elképesztő szabásvonalak és izgalmas díszítések egy pompás kollekcióban. Nézzétek csak!

1_285.jpg

A kreativitás, a luxus és a kitűnő ízlés találkozásából született a Galia Lahav márka. Ruháit a szemet gyönyörködtető vonalvezetés, a mérnöki precizitással kidolgozott díszítések és a legnemesebb anyagok jellemzik. Imádja a feltűnést és a lenyűgözést, minden egyes sziluettjével az emlékezetes megjelenésre törekszik. A  2020-as tavaszi esküvői kollekció is a jól ismert formavilággal és a legmagasabb minőségben született. A magabiztos egyéniséggel megáldott menyasszonyok romantikus álmait ebben a szezonban Sharon Sever tervező váltotta valóra. Bevallása szerint a Dreamgirls című film és musical, illetve Beyoncé Listen című dala adta az ihletforrást a gyűjtemény életre keltésében. A lángoló szenvedélyt, a megható pillanatokat és az őszinte szeretetet képezte le a textíliák nyelvére, ezzel pedig egy különleges látványvilágot hozott létre. Csodás francia csipkéi mellé elképesztő hímzéseket társított, merész dekoltázsait drámai szoknyarészekkel tette tökéletessé. Ügyesen játszik az eltérő textúrákkal, a rétegzéssel, az anyagok fényével és esésével, meglepő fodrokkal, a vízesésként leomló fátylakkal és a végtelen uszályokkal pedig az összhatást fokozza. Galia Lahav szexi fűzői, libbenő tülljei és áttetsző organzái a klasszikus menyasszonyi kliséktől elrugaszkodva hódítják meg a vagány és dögös menyasszonyok szívét. Modern és izgalmas, meghökkentő és emlékezetes, egyszóval imádnivaló!

Photos: Galia Lahav Bridal Spring 2020 Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5014862514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása