GaborSzakacs

12 ellenállhatatlan esküvői ruhaköltemény

2018. június 14. - gaborszakacs

Nincs is nehezebb feladat egy menyasszony számára, mint amikor ki kell választania a tökéletes esküvői ruhát. Amíg egyes arák - a nagy számok törvénye alapján - rengeteg darabot felpróbálnak a hatalmas kínálatból, addig mások a szerelem első látásra elv alapján döntenek. Az elegáns sziluettjeiről ismert Galia Lahav 2019-es tavaszi kollekciója a kifinomult ízlésű, szexi menyasszonyoknak készült, akik egyéniségüket kiemelve, magabiztos léptekkel indulnak el az oltár felé.

1_194.jpg

Megkérdőjelezhetetlen a közel-keleti divattervezők sikere. A magas minőségű couture ruhák előállítására szakosodott libanoni divatházak - többek között az Elie Saab, Zuhair Murad, Georges Hobeika, Tony Ward, Reem Acra és Krikor Jabotian - mellett egyre nagyobb piaci hányadot követel magának Izrael is. A Galia Lahav márka évek óta az esküvői ruháival a régió kiemelkedő márkája. Szezonról szezonra ámulatba ejtő kreációkkal lépnek elő, a vörös szőnyeges eseményeken is egyre gyakrabban felbukkannak az igencsak szemrevaló munkáik. Emlékezetes, hogy az Iwory Tower névre keresztelt wedding collection fotózása a budai várban történt, így szegről-végről Budapest is bekerülhetett az haute coutre világ magával ragadó forgatagába.

Galia Lahav 2019-es tavaszi esküvői kollekciója a végtelen romantika, a szexi kisugárzás és a csábítóan dögös megjelenés esszenciájából született. Merész kivágásai és elképesztő dekoltázsai nem a visszafogott és szerény szetteket előnybe részesítő menyasszonyoknak készültek. A divatház vezető tervezője, Sharon Sever szerint a karcsú hableányok és sikkes hercegnők leheletnyi anyagokat, finom csipkéket, feltűnő virágapplikációkat és fémes hímzéseket viselnek a következő szezonban. A gyűjtemény csupa fény és csillogás, a mesés gyöngyözések és a vízesésre emlékeztető hullámok egy modern és előkelő, ugyanakkor végtelenül romantikus sorozatban váltják valóra a boldog menyasszonyok dédelgetett álmait.

Photos: Galia Lahav Spring 2019 Bridal Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2614017900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása