GaborSzakacs

Krikor Jabotian káprázatos ruhakölteményei

2016. május 15. - gaborszakacs

Krikor Jabotian libanoni divattervező 2016-os tavaszi-nyári kollekciója kenterbe veri a legnagyobb divatházak puccos gyűjteményeit. A fiatal és tehetséges designer valódi képzőművészeti alkotásokkal lepte meg a kifinomult luxusért rajongó hölgyeket.

01_1.jpg

02_1.jpg

Francia elegancia egy cseppnyi keleti varázslattal

A diploma megszerzése után az Elie Saab bejrúti műhelyének kreatív osztályán kezdett dolgozni Krikor Jabotian. A neves divatház kiváló helynek bizonyult, hogy tudását gyarapíthassa, a megszerzett szakmai tapasztalat után időszerűvé vált a saját márka kiépítése. Kiemelkedő tehetsége és egyedi látásmódja a siker kapujáig repítette, első kollekciójával belépett a haute couture káprázatos világába. Stílusa a francia sikk és a misztikus kelet varázslatából merít ihletet. A feltörekvő tervező azóta több országban is bemutatkozott, a Vogue Fashion Dubai Experience állandó résztvevője. Legfrissebb tavaszi-nyári gyűjteménye nőies vonalvezetésű, elegáns darabokból áll, amelyek elképesztő gyöngy-és kristálydíszítést, selymes tapintású strucctollakat és megszámlálhatatlan mennyiségű virágapplikációt kaptak. Kreációi kerülik a mély dekoltázsokat, helyette a formás lábakat hangsúlyozzák, szexi, magabiztos és ellenállhatatlan megjelenést biztosítanak viselőinek. Elie Saab, Zuhair Murad és Oscar de la Renta nehéz évek előtt állnak, ha a vörös szőnyeges eseményeken megjelennek Krikor Jabotian ruhakölteményei. Engem már magával ragadott tervezői nagysága, Te is rajongója lettél?

kj.jpg

A fiatal divattervező, Krikor Jabotian és alkotásai

Photos: Krikor Jabotian Online

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr778718280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása