GaborSzakacs

A szépség és nőiesség stílusos magasztalása

2019. február 09. - gaborszakacs

A szépség, a nőiesség és az elegáns megjelenés magával ragadó erejét vitte kifutóra Elie Saab. A világhírű divattervező 2019-es haute couture kollekcióját a tőle megszokott magas színvonalú ruhakölteményeket vonultatta fel. Elképesztő szabásvonalak, finom ívek és csillogás mindenütt. Figyelem, a most következő összeállításban megjelenő kreációk súlyos függőséget okozhatnak!

001_6.jpg

Irizáló taftok, fénylő selymek, kézi hímzések és csillogó kristálydíszítések egy mesés kollekcióban. Igen, ez Elie Saab 2019-es tavaszi couture gyűjteményének legfőbb irányvonala, amelyet a magával ragadó nőiesség ihletett. A könnyed és légies ruhaköltemények a kifinomult ízlésű stílushercegnők valóra vált álmaiként kerültek kifutóra. A libanoni designer ezúttal sem beszélt mellé, a mesés keleti hangulatot Párizs sikkes megjelenésével ötvözte úgy, hogy közben a luxust, az extravaganciát és a feledhetetlen megjelenést mutatja be. A mediterrán tengerpartok lágyan fodrozódó hullámai az ezüstben és kékben fürdőző szabásvonalakban keltek életre, mély dekoltázsai és combközépig felfutó sliccelései pedig a csábítás eszközeiként teljesítenek kitűnő szolgálatot. Tisztelettel és figyelemmel nyúlt a női test íveihez, kiemeli a kecses nyakat, a kerek vállakat és a karcsú derekat, egy pillanatra sem lépi át a jó ízlés határát. Kizárólag a díszítési technikákban engedi el a fantáziáját - ahogyan azt egy valódi couture kollekciótól el is várjuk -, aprólékos hímzéseiben, kézi gyöngyözéseiben, na meg a vakítóan csillogó kristály- és flittermotívumaiban a művészi érzékenységet fedezhetjük fel. Saab a tavaszi szezonban is imádja az aszimmetrikus vonalakat, a vízesésként leomló palástokat és a királynői uszályokat. Egy ízig-vérig álmodozó, aki maga is álmokat vált valóra. 

Elie Saab Spring 2019 Couture kollekciója a párizsi divathéten

22_86.jpg

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com / Vogue

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8714612626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása